La Cambra de Comerç de Valls premia el coworking de La Magrana

La seva fundadora, Laia Benaiges Monné rebrà el Premi de Jove Emprenedora durant la Nit de Premis, el proper 3 de juliol, al Claustre de l’Antic Convent del Carme de Valls. La Magrana és un dels primers coworkings ubicats a una zona rural i aquest 2021 celebra el seu 7è aniversari.

La Cambra de Comerç de Valls premia enguany a la vallenca Laia Benaiges Monné, fundadora de l’empresa Coworking La Magrana, amb el Premi Jove Emprenedora 2021. Un premi que es lliurarà en el transcurs de la 38ena edició de la Nit de Premis el proper dissabte 3 de juliol a les 19 hores al Claustre de l’Antic Convent del Carme de Valls. El Premi Jove Emprenedora està patrocinat per CaixaBank.

L’espai La Magrana és una antiga botiga de mobles familiar, situada al centre de Valls. La seva fundadora, Laia Benaiges Monné, va posar en marxa  el nou projecte l’any 2014. Recorda que li deien ” nena, aquí a Valls això no funcionarà”. Però ella, amb empenta i optimisme va pensar que a Valls hi havia emprenedors i potencial, i que calia un lloc de treball coworking.

La Magrana és un dels primers espais de treball compartit ubicats a una zona rural i aquest 2021 celebra el seu 7è aniversari. L’edifici, situat al carrer Miralbosc, compta amb diversos espais i persones que hi desenvolupen els seus projectes professionals, des d’interioristes i veterinaris fins a comunicadors, enginyers industrials i agents turístics. Benaiges esta satisfeta de la feina feta fins ara i espera que la Magrana segueixi fent-se gran en un futur proper.

La Laia té 35 anys i està Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, té el Màster en marketing Polític i Institucional i un Postgrau en Narrativa Professional. Per aquest projecte va guanyar el premi Emprèn Jove de la Diputació de Tarragona. Benaiges gestiona l’Espai La Magrana i alhora és responsable de comunicació d’empreses i projectes del sector cultural i gastronòmic del Camp de Tarragona, com la Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT), l’Hotel Hostal Sport del Priorat o el Festival de Divulgació Històrica Tàrraco Viva. La jove emprenedora combina la seva passió per la comunicació i l’escriptura, amb el seu interès pels espais col·laboratius, per això també exerceix com a consultora especialitzada en coworking a tot Espanya i ha treballat per projectes i espais com Cowocat Rural, CloudWorks, Calella Sport City Lab o la Red Rural Nacional. La vallenca també escriu per al digital La Conca 5.1 sobre projectes amb ànima i també relats de ficció i autoficció al seu Instagram @labenaigesmonne. Podeu saber més coses de la Laia a la seva web.

Què és el Coworking

El coworking és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i empreses de diferents sectors compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de manera independent, alhora que es fomenten projectes conjunts. Nascut en un àmbit urbà, el coworking s’està expandint més recentment en zones més rurals.

També et pot interessar