La Cambra de Comerç de Valls present un any més a la Fira d’Andorra la Vella

La Cambra oferirà al poble andorrà la varietat de productes que es fabriquen i s’elaboren a l’àrea de Valls-Alt Camp, una comarca amb una destacada producció industrial i agropecuària. Des de la Cambra es fa una crida a les empreses per a que hi participin amb material divulgatiu i promocional.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls tornarà a ser present a la “42a Fira d’Andorra la Vella”, que se celebrarà del 22 al 24 d’octubre del 2021. La Cambra muntarà un estand en el qual hi podran participar les empreses de l’àmbit cameral que ho desitgin, mitjançant l’aportació de mostres de productes, fulletons, cartells, material divulgatiu i promocional. Es procurarà que la presència tingui el màxim relleu i eficàcia, amb divulgació de la nostra realitat i la de les empreses que hi exposin.

La Cambra fa una crida a totes les empreses que mantinguin contactes comercials amb Andorra i també a les que els vulguin iniciar, oferint-los la possibilitat de participar a l’estand com a una bona oportunitat per a promocionar-se, divulgar-se i introduir-se al mercat andorrà. La Cambra ofereix també l’oportunitat de poder fer agendes de negoci o trobar contactes empresarials degut a les bones relacions amb la Cambra de Comerç Indústria i Serveis d’Andorra, el Comú d’Andorra la Vella, el Govern d’Andorra, i al nostre coneixement del mercat Andorrà. Les empreses interessades en participar-hi poden posar-se en contacte amb el Departament de Comerç Exterior de la Cambra a través del correu electrònic internacional@cambravalls.com. El termini màxim d’inscripcions és el 10 d’octubre.

Enguany s’acompleixen 40 anys de la presència, any rere any, de la Cambra de Valls a la Fi

ra d’Andorra. Des d’aquelles primeres edicions en que la fira es celebrava al carrer Prat de la Creu fins a les últimes

edicions en que la Fira es celebra al Recinte Firal del Parc Central, han passat quatre dècades en les que la Cambra hi ha estat present amb un stand.

La Fira d’Andorra la Vella aplega cada any un centenar d’expositors i en les

últimes edicions ha rebut més de 70.000 visitants del Principat d’Andorra i altres, entre els que destaquen:  comerciants, industrials, establiments de serveis i restauració, ciutadans de les poblacions del contorn i turistes, i també francesos i d’altres nacionalitats.

L’agermanament de les ciutats de Valls i Andorra la Vella, des de fa més de 50 anys, facilita la relació comercial entre ambdós països.

També et pot interessar