La Cambra de Comerç de Valls promociona els màsters i cursos de logística de la Fundació ICIL

Una col·laboració entre ambdues entitats per tal de reforçar i millorar la competitivitat de les empreses de la demarcació de la Cambra en l’àrea del Supply Chain i la logística. La Cambra bonifica als alumnes que vulguin cursar els màsters i cursos de l’ICIL amb un 20% del cost total.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i la Fundació ICIL, líder en formació logística a nivell estatal, sumen esforços per promocionar els màsters de l’ICIL i reforçar així la formació i la competitivitat de les empreses en l’àrea del Supply Chain i la logística.

Des de la Cambra us recomanem els propers màsters que ofereix l’ICIL al mes de setembre. D’una banda, el Master in International Logistics & Trade, adreçat als professionals que vulguin obtenir un coneixement integral de les eines i els mecanismes de la creació de valor al Comerç Internacional i la Supply Chain. D’altra banda, el Master Supply Chain Management, dissenyat pels professionals de la cadena de subministre. Ambdós s’iniciaran el dilluns 27  de setembre, en format online, i amb una durada de 12 mesos.   

Pel que fa a cursos relacionats en l’àmbit de la logística i la internacionalització, l’ICIL té programats pel mes de juny dos cursos: el de Transport Marítim i Transport Aèri i el de Transport Terrestre. A principis de setembre també es realitzarà un curs de Gestió d’Aduanes i el dilluns 27 del mateix mes començarà el curs Introducció a la Supply Chain Internacional, en format on line i amb una durada de 60 dies.

Els màsters de l’ICIL es caracteritzen per un enfocament pràctic, combinant conceptes teòrics i aprenent a través de la simulació, amb ponències de casos d’èxit i visites a instal·lacions de primer nivell.

La Cambra de Comerç bonifica als alumnes que vulguin cursar els màsters i cursos de l’ICIL amb un 20% del cost total. Podeu sol·licitar més informació trucant al  977 600 909 o enviant un correu electrònic a comunicacio@cambravalls.com.

Aquí teniu els links dels màsters que us interessin amb tota la informació i el procés d’inscripció i matrícula.

Podeu consultar tots els cursos i màsters a la web de l’ICIL.

També et pot interessar