La Cambra de Comerç de Valls realitzarà el proper 16 de juny una jornada d’exportació de vins, caves i oli d’oliva

La jornada comptarà amb representants dels cellers del nostre territori que explicaran les seves experiències d’exportació i les oportunitats de negoci. L'atce comptarà amb la Cámara de Comercio Hispano Japonesa que ens parlarà de com exportar al Japó.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls realitzarà el proper dimecres 16 de juny, a les 10 del matí una jornada que porta per títol: “Exportació de vins, caves i oli d’oliva”. La jornada comptarà amb representants dels cellers del nostre territori que explicaran les seves experiències d’exportació i les oportunitats de negoci. Com a invitada de luxe tindrem a la Cámara de Comercio Hispano Japonesa que ens parlarà de com exportar al Japó i de les oportunitats que ens ofereix aquest país. El tècnic del departament internacional de la Cambra de Comerç de Valls presentarà els serveis que ofereix la Cambra per exportar i farà una breu explicació del què és la Xarxa Enterprise Europe Network (EEN).

L’acte tindrà un format híbrid, per tant es realitzarà de manera presencial a la Sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls i virtual pel Canal de Youtube de la Cambra.

La jornada està organitzada per la Cambra de Comerç de Valls amb la col·laboració de la Cámara de Comercio Hispano Japonesa (CCHJ). Amb el suport de la xarxa EEN, ACCIÓ de la Generalitat, DOP Siurana, DO Tarragona, Castell d’or i GrupMicros.

Consulta el programa AQUÍ

També et pot interessar