La Cambra de Comerç de Valls renova el seu acord amb Banc Sabadell

El conveni estableix una línia de finançament de 10.000.000 euros amb l’objectiu de donar suport a les empreses membres de la Cambra en el finançament sostenible, concretament en la retirada de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i el Banc Sabadell han signat la renovació del conveni per oferir solucions financeres a les empreses de la Cambra. L’acte de signatura del conveni ha estat presidit pel director regional de Tarragona i Garraf de Banc Sabadell, Joel Díaz, i el president de la Cambra de Valls, Josep M. Rovira.

Ambdues entitats consideren convenient que les empreses, autònoms i comerços, trobin línies de crèdit i serveis, que permetin tant el finançament de les vendes, l’accés a nous mercats nacionals i internacionals, així com la incorporació a les noves tecnologies, situacions totes elles de gran transcendència per aconseguir l’objectiu d’incrementar la competitivitat en l’economia. És per això que en el catàleg de solucions financeres destaca una línia de finançament de deu milions d’euros amb l’objectiu de donar suport a les empreses del territori, membres de la Cambra, en el finançament sostenible per a les properes convocatòries que sorgeixin referents a la concessió d’ajuts destinats a la retirada, en origen, de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya, i a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades.

Al llarg de la durada d’aquest conveni ambdues entitats realitzaran jornades per oferir assessorament i formació en temes financers i d’actualitat. D’altra banda, la Cambra ofereix als seus socis assessorament i suport en la tramitació dels ajuts per a renovació de cobertes amiant.

Sobre la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls

La Cambra de Comerç de Valls té com a missió donar serveis, eines i assessorament a les seves empreses per a que aquestes puguin incrementin el seu valor afegit i la seva competitivitat, ajudar a l’empresa en els problemes que li puguin sorgir, així com dinamitzar el teixit empresarial i l’activitat econòmica de la seva demarcació. A més a més, la seva visió es la de contribuir al creixement econòmic, a millorar les relacions entre les empreses  i apostar pel desenvolupament sostenible del territori. En definitiva la Cambra és un referent per a tota empresa que necessiti una institució que la recolzi en el seu dia a dia.

Sobre el Banc Sabadell

Banc Sabadell, quart grup bancari privat del sistema financer espanyol, és una entitat fermament compromesa amb els territoris on té presència, amb la seva gent, les seves empreses i negocis i les institucions que les representen, amb la sostenibilitat i l’impacte del canvi climàtic com a pilar estratègic que es basa en 4 eixos: avançar com a Entitat sostenible, acompanyar els clients en la transició cap a una economia sostenible, oferir oportunitats d’inversió que contribueixin a la sostenibilitat i treballar junts per una societat sostenible i cohesionada.

També et pot interessar