La Cambra de Comerç i Indústria de Valls se suma a la campanya “objetivo transformación” per ajudar a les empreses a gestionar els fons de recuperació

Es tracta d’un projecte estratègic, impulsat per la Cámara de España, per la recuperació i transformació econòmica del sector empresarial.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls se suma a la campanya “Objetivo Transformación”, un projecte impulsat per la Cámara de España amb l’objectiu d’ajudar a les Pimes en el procés de recuperació, reconstrucció i transformació econòmica.

El portal “Objetivo Transformación” de la Cámara de España recopila informació útil per les empreses, amb convocatòries oficials, així com informació pràctica per presentar els seus projectes, finançats amb fons europeus. A més, el portal també recull la normativa aplicable i tot un seguit de preguntes freqüents en el marc dels procediments.

Cámara de España: presentació de projectes finançats amb fons europeus

La Cámara de España reforça els canals d’informació i assessorament a les empreses de tot el país per facilitar la seva participació en la presentació de projectes finançats amb fons europeus en el marc de el Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència. Aquesta nova iniciativa dona seguiment a les múltiples accions desenvolupades per les Cambres de Comerç al servei de les empreses, en el marc de l’activitat consultiva, per tal d’informar i de reforçar el coneixement, la interlocució i comunicació amb l’Administració General de l’Estat, així com les autoritats europees al càrrec de Next Generation UE.

Accediu a la pàgina de convocatòries AQUÍ

Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència

Com presentar un projecte

 

Enllaços d’interès:

Consulteu les pàgines sobre els ajuts i subvencions per a empreses per obtenir informació sobre convocatòries i altres detalls

 

Us podem donar més informació si envieu un correu electrònic a internacional@cambravalls.com o trucant al telèfon 977 600 909.

També et pot interessar