La Cambra de Comerç de Valls us convida a les jornades virtuals “Gestió i tractament d’envasos en clau empresarial”

Es realitzaran dues sessions, els dies 6 i 20 de maig, en horari de matí. Les jornades estan organitzades pel Consell General de Cambres de Catalunya en col·laboració amb Ecoembes.

La Comissió d’Economia Circular, Indústria i Competitivitat, liderada per les Cambres de Comerç de Valls, Manresa, Terrassa i Tortosa, del Consell General de Cambres de Catalunya organitzen les Jornades Virtuals “Gestió i tractament d’envasos en clau empresarial”. Col·labora Ecoembes.

Es realitzaran dues sessions en format virtual els dies 6 i 20 de maig i en horari de matí: de 9:30 a 11:00hores. La primera sessió, la del dijous 6 de maig, porta per títol “Legislació envasos en clau empresarial” i abordarà aspectes legals i normatius, presents i futurs amb la nova Llei de Residus i Sòls contaminants estatal i catalana. Hi intervindran el Director de l’Agència de Residus de Catalunya, el Sr. Josep Maria Tost; el Gerent d’Ecoembes Catalunya, el Sr. Xavier Ballagué Viladrich; i el Director de la Unitat Residus, Energia i impacte Ambiental, el Sr. Frederic Clarens. Presentarà i moderarà l’acte el Sr. Ramon Talamàs, President de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i de la CECIC.

La segona sessió, el dijous 20 de maig, porta per títol “Visió empresarial de la gestió d’envasos” i donarà veu al sector empresarial sobre quins reptes i necessitats existeixen en la gestió d’envasos industrials. Com a ponents intervindran la Sra. Maria Martínez-Herrera, Responsabilitat i Seguretat Alimentària d’ASEDAS; el Sr. Àlex Brossa, Director del Clúster Packaging; la Sra. Victòria Ferrer, Directora del Gremi Recuperació de Catalunya; la Sra Carmen Gómez-Acebo, Directora de Sostenibilitat de Coca-Cola European Partners i el Sr. Joaquim López, Director Gerent de Bidons Egara.

Des de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls us animem a que participeu de les jornades.

Podeu consultar el programa i inscriure-us AQUÍ

Link inscripció sessió 06/05/2021: https://zoom.us/meeting/register/tJMqdOiqqTooEtVMqI3TDETLLGRg4Nze6Rck

Link inscripció sessió 20/05/2021: https://zoom.us/meeting/register/tJ0vfu2qrT0oG9bxR2BwXRnQ5vXjNwZGhpmx

També et pot interessar