La Cambra de Comerç de Valls us recomana les primeres missions comercials del 2021 programades per la Cambra de Comerç de Tarragona

La primera missió serà del 25 de gener al 2 de febrer a Burkina Faso i Costa d'Ivori.

Des de la Cambra de Valls us anunciem que la Cambra de Comerç de Tarragona posa en marxa la primera missió comercial de l’any amb destí al continent africà, concretament a Burkina Faso i Costa d’Ivori, del 25 de gener al 2 de febrer. El viatge serà una prospecció de mercats presencial i multisectorial oberta a exportadors d’arreu de l’Estat. La Cambra de Tarragona també té previstes altres missions comercials al llarg d’aquest primer trimestre de l’any 2021. La segona serà a Togo i Ghana, del 14 al 20 de febrer. Les properes, ja al març, s’han programat a Ruanda i Huganda i a Sudàfrica i Moçambic. Per a més informació us podeu posar en contacte amb el departament internacional de la Cambra de Comerç de Valls enviant un correu electrònic a internacional@cambravalls.com o bé trucant al 977.600.909.

La Cambra de Valls, juntament amb el Consell General de Cambres de Catalunya, format per les tretze Cambres de Comerç catalanes, organitza anualment diverses missions comercials, tant directes com inverses, perquè les empreses puguin trobar i establir relacions comercials amb clients potencials i obrir nous mercats a l’exportació. És el Programa PAI Cambres.

També et pot interessar