La Cambra de Comerç i Indústria de Valls designa a Carles Solé Mateu per les tasques de gerència de la corporació

Solé exercirà funcions de gerència posant el focus en l’obtenció d’ajudes i subvencions empresarials sobre temàtiques diverses. Altres objectius marcats són l’impuls de la promoció del territori i estar al costat de l’empresariat en la recuperació econòmica.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls nomena Carles Solé Mateu nou responsable de les funcions de gerència. Solé te 35 anys i manté un fort vincle a Valls. La seva trajectòria professional està lligada a la promoció econòmica i desenvolupament local a Conca Activa. Solé és expert en planificació estratègica i gestió de projectes europeus, de suport a l’ocupació i a l’empresa.

Solé treballarà en benefici dels emprenedors, les empreses i els empresaris, buscant ajudes i subvencions, tot donant un impuls a la promoció del territori i el seu desenvolupament econòmic.

La Cambra de Comerç de Valls es una Corporació de Dret Públic amb funcions público-administratives de defensa i promoció dels interessos generals del comerç, la indústria i els serveis del territori. Fundada oficialment el gener de 1909, ha complert 111 anys, i des de llavors s’ha dedicat a la defensa i promoció econòmica de l’Àrea de Valls. La Cambra és un organisme al servei de les empreses de la demarcació, amb funcions de representació, consulta, defensa i promoció de tot el que afecta aquests sectors de l’activitat econòmica i també les infraestructures.

També et pot interessar