LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS PRESENT A LA FIRA IMEX 2018 AL PORT DE TARRAGONA

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, ha estat present amb un estand propi a la Fira IMEX 2018 (Impuls Exterior), que es celebrà els dies 14 i 15 de juny al Tinglado 1, del Moll de Costa del Port de Tarragona.  IMEX és la fira més important de negoci inernacional i comerç exterior que es celebra al conjunt de l’Estat, amb la presencia de representants internacionals de més de 30 països del món, que mantenen entrevistes amb les empress interessades.

La Cambra de Comerç de Valls, amb un estand va oferir informació de l’Àrea de Valls, i exposà mostres de productes i material informatiu d’algunes empress que es van interessar.

La Fira fou inaugurada pel President del Port de Tarragona Sr. Josep Andreu, per la Presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona Sra. Laura Roigé, el President de IMEX Sr. Jaime Ussía i el Director de IMEX Sr. José Terreros, i acompanyats d’altres autoritats.

La presencia de la Cambra de Valls a IMEX 2018, representà una important promoció per l’Àrea de Valls, ja que la Cambra de Valls ofereix informació del conjunt de la comarca i de totes les empreses que figuren a la demarcació de la Cambra, i es mantingueren nombrosos contactes comercials amb representants de diversos països, entre ells, el Vice-Cónsol dels Emirats Àrabs Units EAU, que el 2017 fou el país que s’enviaren més expedicions de productes de l’Alt Camp, fora de la Unió Europea.

 

LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS PRESENT A LA FIRA IMEX 2018 AL PORT DE TARRAGONA
També et pot interessar