La Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Valls signen diferents convenis de col·laboració

Es tracta de subvencions per a la celebració del Valls Ocasió, la Firagost i la Gran Festa de la Calçotada de l’any 2022, per un import total de 22.100 euros.

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep Maria Rovira i el regidor de Comerç i Turisme de l’Ajutnament de Valls, Òscar Peris, han segellat aquest dimarts 28 d’abril tres convenis de col·laboració. Concretament, han signat els convenis referents a la “Firagost”, “La Gran Festa de la Calçotada” i als esdeveniments “Fira-Mercat del vehicle usat, Valls ocasió” i la “Fira del vehicle elèctric”, que suposen un import total de 22.100 euros.

Per una banda, s’ha signat el conveni referent al desenvolupament de la “Firagost – 67a Fira Exposició del Camp Català” els dies 2 i 3 d’agost, on es destinen 14.800 euros amb la finalitat d’impulsar i treballar en la divulgació dels productes de la terra. Per altra banda, també s’ha signat un conveni de col·laboració de 6.800 euros per la “40a Gran Festa de la Calçotada” realitzada aquest any amb l’objectiu d’estimular activitats de promoció de la ciutat. Finalment, es destinen 500 euros per la 10a “Fira-Mercat del vehicle usat, Valls ocasió” i la “Fira del vehicle elèctric”, amb la finalitat d’impulsar el comerç de la ciutat i la renovació del parc automobilístic.

També et pot interessar