La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls serà present a la 22a edició de l’Espai de l’Estudiant

La Cambra donarà a conèixer quines són les formacions requerides per les empreses de la demarcació i quines són les ocupacions per sectors. L’Espai de l’Estudiant es durà a terme els dies 10 i 11 de març, en horari de matí i tarda, amb visites dels centres educatius i públic en general. La Cambra i les empreses aposten una vegada més pel talent de la demarcació.

La Cambra de Comerç de Valls serà present a la 22a edició de l’Espai de l’estudiant, els dies 10 i 11 de març, a la Sala Kursaal de Valls, amb un estand propi. L’estand, obert, modern i atractiu, estarà compost d’uns plafons informatius per a que alumnes i visitants puguin conèixer els avantatges de viure i treballar a l’àrea de Valls. També s’hi podrà consultar quines són les formacions requerides per les empreses de la demarcació de la Cambra, i quines són les ocupacions per sectors. Aquesta informació s’ha obtingut a partir d’un estudi realitzat per la pròpia Cambra i gràcies a la col·laboració de les empreses a les que representa. L’escola de Logística Cambra Valls també hi juga un paper important. Trobareu un plafó dedicat a aquesta, amb un QR que us adreçarà a la web de la Cambra, concretament a l’apartat de l’Escola de Logística, per a conèixer les eines i recursos en logística i supply chian que posem a disposició de les empreses i les persones. La finalitat de la Cambra no és altra que donar a conèixer les necessitats de les empreses i que els alumnes puguin dirigir els seus estudis segons les ocupacions que a hores d’ara més demanen les empreses. A més a més, posem en valor tots aquells aspectes que aporta poder treballar i viure al territori. Amb tots els avantatges que això comporta a nivell social, econòmic i laboral.

La Cambra i les empreses aposten pel talent de la nostra demarcació.

La Cambra és l’entitat que representa les empreses de la demarcació de la comarca de l’Alt Camp. A l’Àrea de la Cambra comptem amb un gran nombre d’empreses especialitzades en diferents sectors. Independentment de si les persones cursen formació professional o estudien a la Universitat, aquestes empreses ofereixen la possibilitat de desenvolupar la carrera professional en un entorn únic i amb una qualitat de vida que no trobaràs en cap altre indret geogràfic. A la Cambra tenim tota la informació de les necessitats que tenen les empreses en funció del sector i del nivell formatiu.

L’Espai de l’Estudiant, tota la informació sobre els estudis i la formació.

L’Espai de l’Estudiant és el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, una fira anual que se celebra a Valls i que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya. Prop de 60 expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut, serveis, etc. es donaran cita el dijous i divendres, 10 i 11 de març, a la capital de l’Alt Camp. Dos dies especials en els que Valls tornarà a exercir també de capital de la formació acollint també la visita de prop de cinquanta instituts i escoles de les nostres comarques, un èxit total de convocatòria i més pensant en les dificultats i incerteses que hi han hagut fins assolir aquesta vint-i-dosena edició.

Com ja és tradicional, els matins del dijous i del divendres es reserven exclusivament a les visites dels centres educatius. La tarda del dijous 10 de març, de 15:30h a 19h, l’Espai de l’Estudiant s’obre també al públic en general. L’Espai de l’Estudiant disposa de la web www.espaiestudiant.cat on podeu consultar tots els centres expositors de la fira d’enguany.

També et pot interessar