La Cambra de Terrassa lliura els premis cambra més emotius i singulars en un acte que ha volgut donar suport al sector cultural i empresarial davant la Covid-19

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls va ser present a l’acte. El públic va fer un fort i llarg aplaudiment a l'exconseller terrassenc i pres polític indultat, Josep Rull.La cerimònia dels Premis, que ha commemorat el 135è aniversari de l’entitat, ha estat presidida pel Vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Hble. Sr. Jordi Puigneró.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, va lliurar dimecres al vespre, els Premis Cambra 2021 en un acte que va estar presidit per l’Hble. Sr. Jordi Puigneró Ferrer, Vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya i per Ramon Talamàs, president de la Cambra. L’acte de lliurament culmina una nova edició dels Premis Cambra que, enguany, s’han celebrat en un format diferent amb la voluntat de fer costat al sector cultural, de commemorar el 135è aniversari de la institució, i de recuperar la tan esperada normalitat després de tants mesos de pandèmia. El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep M.Rovira, va ser present a un acte, emotiu i singular, que va comptar també amb la presència de l’exconseller terrassenc i pres polític indultat, Josep Rull. El públic li va fer un fort i llarg aplaudiment.

El president de la Cambra, Ramon Talamàs, ha asseverat que “els empresaris i les cambres hem fet un esforç per continuar atenent el teixit empresarial del territori”, en temps de pandèmia. Així, tota la cerimònia ha estat integr

ada i ha girat al voltat de l’estrena de l’obra de teatre, “Històries de la Cambra” amb dramatúrgia de Sergi Pompermayer, direcció artística de Miquel Gorritz i producció de La Mola. La funció ha repassat els orígens de la Cambra i el seu acte fundacional al 1886, l’actualitat de l’entitat i els importants reptes de futur als quals s’enfronta la institució i la societat com ara la digitalització, el canvi climàtic, la sostenibilitat, la igualtat, etc.

A la cerimònia, que s’ha celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat, s’han lliurat dos reconeixements: al Lideratge Empresarial i a la Millor Resposta Empresarial davant la Covid-19 que han recaigut en Ignasi Cusidó Simón (fundador de Lamp S.A.) i els tres hospitals de la demarcació de Terrassa (Consorci Sanitari de Terrassa, Hospital Universitari General de Catalunya i Mútua Terrassa), respectivament. El Sr. Pere Navarro, (Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca) i el Sr. Juan Ignacio Navarro (vicepresident segon de la Cambra) han estat els encarregats de lliurar el premi al Lideratge Empresarial. Així mateix, el Premi a la Millor Resposta Empresarial davant la Covid-19 ha estat lliurat pel vicepresident de la Generalitat i el Sr. Santiago Sabatés, Vicepresident primer de la Cambra. A l’acte, que s’ha celebrat tot respectant totes les mesures davant la Covid-19, s’ha comptat amb representats d’institucions, empresaris del territori i personalitats destacades del panorama econòmic i polític del país.

Ramon Talamàs: “Catalunya i tota la demarcació poden i han de sortir enfortits d’aquesta situació”
El president de Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, ha destacat l’esforç per donar suport al teixit emp

resarial en moments complicats i com, amb les dificultats, ha aflorat, més que mai, el talent intern. També ha fet referència al paper essencial de la cultura i ha compartit la seva alegria per la presència a l’acte d’en Josep Rull després d’una llarga absència.

Hble. Sr. Jordi Puigneró Ferrer, Vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya: “La nova Catalunya del segle XXI serà digital o no serà”

El vicepresident de la Generalitat va iniciar el seu discurs felicitant en nom del Govern de Catalunya a les empreses guardonades. Tot seguit va fer referència a que Catalunya ha de ser un país digital, que els fons Next Generation són una gran oportunitat però que calen eines de país. També va expressar que el sector tecnològic representa una gran oportunitat pel país i que ja genera més feina que l’automoció. També va emfatitzar que cal millorar les infraestructures i que: “Hem de ser un país connectat física i digitalment.

També et pot interessar