La Cambra de Valls col·labora enguany amb la Beca de Fotografia Pere Català i Pic que convoca l’IEV

La temàtica triada en aquesta edició és El Comerç Històric de Valls. Les persones interessades hauran de presentar, abans del 20 de desembre, la documentació necessària a l’Institut d’Estudis Vallencs.

L’Institut d’Estudis Vallencs (IEV) convoca la VII Beca de Fotografia Pere Català i Pic 2023. La temàtica triada en aquesta edició és El Comerç Històric de Valls. Enguany, de manera extraordinària, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls col·labora augmentant en 300 € la dotació del premi, que passa a ser de 1.300 euros. Aquesta beca ofereix l’oportunitat d’explorar i presentar la riquesa del patrimoni comercial de Valls a través de la fotografia. La presentació de les noves bases va tenir lloc a la seu de l’entitat vallenca dimecres 20 de novembre, i va comptar amb la presència del ponent de la comissió d’Audiovisuals i Imatge de l’IEV, José Luis Vicente, i del Secretari general de la Cambra de Comerç de Valls, Carles Solé.

Podran optar a la beca tots els fotògrafs afeccionats i professionals que ho desitgin. Els treballs fotogràfics a presentar han de ser inèdits i tenir com a marc físic l’Alt Camp. Les persones interessades han de presentar el seu currículum, mostres de treballs fotogràfics recents i un projecte sobre el comerç històric de Valls abans del 20 de desembre de 2023 a la secretaria de l’IEV, de manera presencial o per correu electrònic ( iev@iev.cat).

El jurat de la Beca de Fotografia estarà format per Elena Milà Fortuny, professora de comunicació audiovisual i fotògraf, Sílvia Iturria March, professora de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, Francesc Parés Mercadé, fotògraf i membre de Llumull Accions Audiovisuals, i José Luis Vicente Moreno, ponent de la comissió d’Audiovisuals i Imatge de l’IEV, secretari del jurat.

La beca Pere Català i Pic compta amb el suport de l’Ajutament de Valls, la Diputació de Tarragona i Llumull Accions Audiovisuals.

Consulteu les bases completes AQUÍ

També et pot interessar