La Cambra de Valls convida les seves empreses a participar de la Fira d’Andorra

La Cambra comptarà amb un estand promocional amb els productes i serveis de les empreses de la demarcació que hi vulguin participar. La Fira ofereix a les empreses del territori una bona oportunitat per a promocionar-se, divulgar-se i introduir-se al mercat andorrà i francès.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls serà present, un any més, a la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 d’octubre al Parc Central. La Cambra comptarà amb un estand promocional en què podran participar les empreses d’àmbit cameral que ho desitgin, tot aportant mostres de productes o qualsevol material divulgatiu i promocional. La Cambra pretén d’aquesta manera fomentar i generar noves relacions comercials de les empreses catalanes amb Andorra i França, a més de donar a conèixer les empreses de l’Àrea de Valls al teixit socioeconòmic i empresarial d’Andorra.

La Fira d’Andorra la Vella aplega cada any un centenar d’expositors i en les últimes edicions ha rebut més de 70.000 visitants del Principat d’Andorra i altres, entre els quals destaquen:  comerciants, industrials, establiments de serveis i restauració, ciutadans de les poblacions del contorn i turistes, i també francesos i d’altres nacionalitats. L’agermanament de les ciutats de Valls i Andorra la Vella, des de fa més de cinquanta anys, facilita la relació comercial entre ambdós països.

Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb el Sergi Mestres, del departament de Comerç Exterior de la Cambra, enviant un correu a internacional@cambravalls.com o trucant al telèfon  977 60 09 09, per rebre la informació que necessitin.

També et pot interessar