La Cambra de Valls, en col·laboració amb el Centre European College Valls, posa en marxa el servei de verificació i certificació d’anglès de la universitat de Cambridge

El nou servei permet a l'empresa obtenir la verificació i certificació dels coneixements d'anglès de la seva plantilla, oferts per la Universitat de Cambridge. A més, els treballadors obtenen la certificació oficial de Cambridge. D’aquesta manera es pretén que les empreses de la demarcació siguin més competitives a través de la millora de les capacitats, experiència i formació de les persones professionals que hi treballen. La Cambra aplicarà un descompte del 5% sobre el preu total a aquelles empreses que siguin sòcies de la Cambra.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls té com a objectius vetllar perquè les empreses de la demarcació siguin més competitives a través de la millora de les habilitats, capacitats, experiència i formació de les persones professionals que hi treballen. Amb aquesta finalitat, s’ha detectat la necessitat de poder establir un servei de verificació i certificació del nivell d’anglès que tenen les persones que formen part de les empreses. Moltes vegades les empreses no tenen mecanismes per determinar el nivell d’anglès dels seus treballadors a partir d’uns criteris homogenis a escala mundial i els treballadors no tenen una certificació oficial que acrediti el seu coneixement. És per aquest motiu que des de la Cambra de Comerç de Valls, en col·laboració amb el Centre de Formació en idiomes European College, s’ha dissenyat aquest nou servei a les empreses i a les persones treballadores.

Aquest matí, Josep M. Rovira i Valls, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, i Ramo n Solé i Contijoch, propietari del centre de formació European College de Valls, han signat el conveni de col·laboració per tal que ambdues parts duguin a terme activitats divulgatives i de certificació dels nivells de llengua anglesa en el marc dels criteris Cambridge. La durada màxima del conveni és de quatre anys, prorrogable per quatre anys més.

La Cambra de Comerç a través d’European College, Centre examinador oficial de Cambridge del Camp de Tarragona, oferirà, d’una banda, a l’empresa, verificació i certificació dels coneixements d’anglès de la seva plantilla segons els criteris de Cambridge, reconeguts mundialment i seguint el sistema oficial de certificació de Cambridge i, de l’altra, a la persona, certificació oficial de Cambridge que hagi assolit basant-se en la superació de les proves oficials que es desenvolupen al llarg de l’any.

Les certificacions KET, PET, FIRST i ADVANCED es poden fer de manera presencial, amb un examen oficial expedit per Cambridge, i que es realitzarà en diferents convocatòries simultànies arreu del món. El lloc de l’examen pot ser a la mateixa empresa o a les aules de la Cambra de Valls. Les certificacions també poden fer-se en línia a través de la plataforma multinivell LINGUASKILL de Cambridge, equipada amb intel·ligència artificial que verifica la identitat de la persona que fa l’examen i garanteix que no pugui rebre ajuda externa. Un cop s’ha fet l’examen de verificació, s’emet la certificació oficial de Cambridge amb el nivell corresponent. Aquesta certificació és vàlida i reconeguda mundialment. La verificació i certificació es pot fer per anglès general o per Bussiness English.

Pel que fa al calendari de les proves, es programaran un seguit de dates al llarg de l’any, ubicades en diferents punts del territori, on es podrà participar per fer la verificació del nivell d’anglès de la persona. Aquestes dates es comunicaran de forma anticipada per tal de planificar l’aprenentatge. Si una o diverses empreses proposen un mínim de participants per una data en concret, es pot obrir una convocatòria a mida.

La Cambra aplicarà un descompte del 5% sobre el preu total a aquelles empreses que siguin sòcies de la Cambra.

Sobre el centre formatiu d’idiomes European College de Valls

European College de Valls compta amb més de trenta anys d’experiència com a Centre Examinador Oficial de Cambridge i amb més de quaranta anys formant persones en idiomes, especialment l’anglès. La trajectòria d’European College ha estat sempre marcada per la qualitat, rigor i innovació en l’ensenyament de l’anglès. A més a més, són l’únic centre formatiu de l’àrea de Valls i l’Alt Camp acreditat per Cambridge, una certificació reconeguda i tot un referent per determinar el nivell d’anglès de les persones. Destacar també que el Centre d’idiomes European College Valls és un dels vint centres nacionals d’Espanya acreditats per utilitzar la plataforma en línia Linguaskill.

Consulteu tots els detalls del servei de validació i certificació d’anglès AQUÍ

Podeu saber més sobre la seva metodologia, els cursos i els examens que ofereixen entrant a la seva pàgina web.

També et pot interessar