La Cambra de Valls està satisfeta de la bona acollida que ha tingut el Mercat de Nadal

Els vallencs i vallenques han passejat, comprat i gaudit d’un dels Mercats de Nadal més tradicionals tot i el format reduït, fruit de les mesures de prevenció adoptades. Des de la Cambra es fa una valoració positiva tot i la climatologia de dissabte.

El dissabte i diumenge 12 i 13 de desembre s’ha celebrat a Valls el tradicional Mercat de Nadal de motius nadalencs que ha ocupat el nucli central de Valls. El mercat ha acollit una cinquantena d’expositors. Des de la Cambra es fa una valoració positiva i satisfactòria de com ha transcorregut la jornada. Tot i les restriccions perimetrals l’afluència de visitants ha estat fluïda durant el cap de setmana i les vendes han estat bones, tot i la climatologia de dissabte. El mercat també ha incentivat a que la gent avancés les compres nadalenques i comprés als establiments comercials de la ciutat.

En conjunt, el mercat s’ha desenvolupat sense incidents remarcables i ha complert les expectatives dels pocs mercats que s’estan fent en aquests moments a les nostres comarques degut a la situació atípica d’enguany.

Des de la Cambra esperem que l’any vinent es pugui fer el mercat amb tota normalitat, amb el seu format habitual i la Fira de Capons i Aviram a la plaça del blat. La Cambra agraeix a venedors i visitants la presència al Mercat de Nadal 2020.

tions pati
mercat scaled e
mercatnadal scaled
mercatnadal scaled
mercat scaled e
parada figuretes
mercat nadal pati
Ramon San Nicolas  scaled e
polvorons
salses
També et pot interessar