La Cambra de Valls està satisfeta de l’arribada de Clarion Partners Europe al Parc Logístic Valls

La nord-americana Clarion ha adquirit un terreny de 53.000 metres quadrats on hi construirà dues grans naus logístiques que suposaran una bona injecció econòmica pel territori. Carbonell Figueras és la promotora del projecte que podria entrar en funcionament el tercer trimestre del 2023. Valls Logistics Park s’ubica a prop del corredor logístic de l’AP-2, entre Barcelona i Madrid, i del corredor AP-7, que va de Barcelona a València.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls està satisfeta de què la multinacional nord-americana Clarion Partners aterri a Valls. De segur que la nova empresa suposarà una bona injecció econòmica pel territori i donarà un important dinamisme al Polígon Industrial de Valls i voltants.

Clarion Partners Europe està construint a Valls dues naus, una de 21.000 m² i una altra de 9.000 m². Denominada ‘Valls Logistics Park’, la plataforma disposarà d’una superfície construïda de 30.000 m², en un solar total de 53.000 m². La seva ubicació es troba tocant a les instal·lacions logístiques d’empreses com Ikea, Kellogg’s, Lear Corporation, Griffith Foods i XPO Logistics, entre d’altres, el que suposa un gran atractiu per corporacions i operadors logístics. Tal com la companyia assenyala en un comunicat, “Valls està estratègicament situat molt a prop del corredor logístic AP-2, entre Barcelona i Madrid, i del corredor AP-7, que va de Barcelona a València”.

Carbonell Figueras és l’empresa promotora de les naus i està previst que l’edifici es lliuri el tercer trimestre del 2023. El complex comptarà amb 11,5 m d’alçada lliure, 32 portes de moll i més de 300 places d’aparcament. El desenvolupament té com a objectiu una certificació BREEAM Very Good i disposarà de panells solars fotovoltaics i il·luminació LED.

Clarion Partners Europe desenvolupa la seva activitat als mercats logístics i industrials d’Alemanya, Països Baixos, França, Espanya, Itàlia i altres països europeus. Amb seu a Nova York, l’empresa gestiona una cartera de més de 920 propietats als Estats Units i Europa. Formada per un equip experimentat que gestiona transaccions industrials a Europa des de 2006, Clarion Partners Europe és un gestor de fons d’inversió immobiliària líder, centrat en la logística i les propietats industrials lleugeres a tot Europa.

Podeu saber més de l’empresa entrant a la seva pàgina web

També et pot interessar