La Cambra de Valls i el Centre European College Valls presenten a les empreses el servei de validació i certificació d’anglès de Cambridge

D’aquesta manera es pretén que les empreses de la demarcació siguin més competitives a través de la millora de les capacitats, experiència i formació de les persones professionals que hi treballen. Durant l’acte s’ha presentat l’examen linguaskill per empreses, una prova multinivell en línia.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls ha acollit avui dimarts, 14 de novembre, la jornada “L’anglès, un idioma imprescindible per fer negocis, créixer i ser més competitius”. El president de la Cambra de Comerç, Josep M. Rovira, ha iniciat l’acte destacant la importància de l’anglès en el dia a dia dels negocis, per tal que les empreses siguin més competitives. “L’anglès és l’idioma empresarial i comercial del món, i les empreses han de ser competents en aquest àmbit”, ha assegurat.

El director d’European College i Centre Exams Manager de Cambridge, Ramon Solé, ha donat a conèixer el conveni que van subscriure fa uns mesos el Centre European College Valls i la Cambra de Valls per tal de verificar i certificar de manera oficial el nivell d’anglès de les empreses. Solé ha dit “ és un gran repte i estem il·lusionats en poder ajudar les empreses a certificar el seu nivell d’anglès. La implementació d’aquest conveni pot contribuir a la millora del nivell d’anglès del treballador i de l’empresa, és una relació win to win”.

Thomas Wogan, internacional Business Development Manager de Cambridge, ha parlat de l’examen linguaskill de Cambridge per empreses, una prova multinivell en línia, creada per avaluar el nivell d’anglès d’un candidat o d’un grup de candidats, de manera  ràpida i precisa. Wogan també ha explicat i mostrat els resultats de la investigació que ha realitzat Cambridge sobre l’impacte i el valor d’aquest examen en persones de l’àmbit universitari i que busquen feina a Espanya. Wogan ha posat sobre la taula la important d’utilitzar Linguaskill a l’empresa durant els processos de selecció i promoció per garantir que el treballador presenti les competències lingüístiques adequades per a un lloc de treball o per avaluar l’eficàcia dels programes de formació interna d’anglès.

Sobre el centre formatiu d’idiomes European College de Valls

European College de Valls compta amb més de trenta anys d’experiència com a Centre Examinador Oficial de Cambridge i amb més de quaranta anys formant persones en idiomes, especialment l’anglès. La trajectòria d’European College ha estat sempre marcada per la qualitat, rigor i innovació en l’ensenyament de l’anglès. A més a més, són l’únic centre formatiu de l’àrea de Valls i l’Alt Camp acreditat per Cambridge, una certificació reconeguda i tot un referent per determinar el nivell d’anglès de les persones. Destacar també que el Centre d’idiomes European College Valls és un dels vint centres nacionals d’Espanya acreditats per utilitzar la plataforma en línia Linguaskill.

Podeu saber més sobre la seva metodologia, els cursos i els exàmens que ofereixen entrant a la seva pàgina web www.european-college.net/

Documents adjunts:

Presentació de Ramon Solé

També et pot interessar