La Cambra de Valls i la UBV acorden accions conjuntes de dinamització econòmica i comercial

Ambdues parts han signat el conveni de col·laboració per tal de promocionar el comerç de proximitat i dur a terme activitats de dinamització. La Cambra serà l'encarregada de gestionar la secretaria tècnica de Comerç de Valls.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep M.Rovira Valls, ha signat aquest matí un acord de col·laboració amb la presidenta de la Unió de Botiguers de Valls, Rosa Baseda Reverté, amb la finalitat de promocionar el comerç de proximitat i dur a terme activitats de dinamització, així com donar suport a les persones que regeixen els establiments amb formació, incorporació de noves tecnologies i assessorament personalitzat.

Ambdues entitats acorden desenvolupar conjuntament accions, esdeveniments, actes i activitats per tal d’afavorir el comerç i donar a conèixer els establiments comercials i de serveis de la Ciutat de Valls.

Amb aquest acord, la Cambra posa a disposició de la UB

V les seves instal·lacions i el seu personal d’administració i d’atenció per atendre les consultes i peticions que arribin dels associats a UBV. La Cambra serà l’encarregada de gestionar la secretaria tècnica de Comerç de Valls i per tant, la corporació executarà tasques de secretaria, comunicació, direcció i dinamització. Pel que fa a la Unió de Botiguers, facilitarà a la Cambra la informació que sigui necessària per al desenvolupament de l’activitat.

La Cambra és una corporació de dret públic que representa els interessos generals del comerç i la indústria en la seva demarcació. Entre les seves funcions destaca per donar suport en competitivitat, promoció, formació, difusió i internacionalització, entre d’altres, a micro, petites, mitjanes i grans empreses.

La Unió de Botiguers de Valls és una associació de comerciants amb una clara vocació de servei personalitzat, que té com a missió generar valor compartit als establiments comercials i de servei de la ciutat de Valls. Alhora, més enllà de potenciar l’activitat amb autònoms i petites i mitjanes empreses. La UBV treballa per a donar resposta als nous reptes del sector en un context de disrupció, amb un clar horitzó més cooperatiu i sostenible i amb l’ambició d’esdevenir líders en l’àmbit comercial de la ciutat.

 

També et pot interessar