La Cambra de Valls premia i reconeix les seves empreses a la 40a Nit de Premis

La Cambra de Comerç de Valls va atorgar sis premis i reconeixements al llarg de la gala.La Nit de Premis va lliurar 22 reconeixements a persones, empreses i entitats.

El Centre Cultural Municipal de Valls va acollir el passat dissabte 3 de juny la 40a Nit de Premis, en la qual es va distingir

l’esforç i la trajectòria de vallenques i vallencs, empreses i entitats. L’acte va reunir unes 200 persones del teixit associatiu, cultural i econòmic de Valls i l’Alt Camp i va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, l’alcaldessa en funcions de Valls, Dolors Farré, el vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi Paris, el president de l’Institut d’Estudis Vallencs, Francesc Murillo, i el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira. En total, es van lliurar 22 reconeixements a persones, empreses i entitats.

En l’àmbit empresarial, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, va atorgar tres premis al foment de l’exportació 2022. Per l’increment de les exportacions es va premiar a l’empresa Griffith Foods. La  Cambra li reconeix la seva activitat exportadora, creixent any a any el seu volum d’exportacions i per apostar per l’àrea de la Cambra de Valls per consolidar el seu projecte empresarial. Per la labor d’exportació més antiga i duradora es va distingir a l’empresa Futura Systems S.L., de Rodonyà. Se li reconeix així la seva activitat exportadora des de la seva fundació i per la seva aposta per la internacionalització durant més de 25 anys. Per l’obertura de nous mercats s’atorgà el premi a PADRÓ I FAMILIA, S.L. de Bràfim. Es reconeix la seva activitat exportadora, apostant sempre per l’obertura de nous mercats i per posicionar els productes de la demarcació de la Cambra de Valls arreu del món. Actualment, venen a gairebé 30 països d’arreu del món, entre ells uns 20 estats dels EUA i 4 regions del Canadà.

El reconeixement a la trajectòria empresarial va atorgar-se a Hormipresa, del Pla de Santa Maria, pels seus 50 anys d’activitat liderant el seu sector i per la seva tasca en benefici del món empresarial i del desenvolupament social i econòmic de l’àrea de Valls i l’Alt Camp i per la seva vocació de col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls.

La Cambra va reconèixer a l’empresa Tarraco Import- Export, de Vallmoll, per la seva implantació, ampliació i inversió industrial 2023. Actualment, l’empresa compta amb una gran nau equipada amb l’última tecnologia i amb unes estanteries de fins a 5 altures i 2 molls de càrrega/descàrrega.

El Premi Jove Emprenedor 2023 va ser per Àlex Vicente Espinosa, creador de l’empresa Consys Engineerig, empresa vallenca d’alta tecnologia que ofereix solucions per al disseny i desenvolupament de sistemes de control electrònic d’alta complexitat i per apostar per l’àrea de la Cambra de Valls per al desenvolupament del seu projecte empresarial. El premi va ser entregat per Alexis Gómez, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, patrocinadors del premi.

En darrer terme, referent al Cartell de la Firagost 2023, convocat per la Comissió Organitzadora de la Firagost, es va entregar el premi a la seva autora, Mònica López Dalmau, de la Secuita.

El Premi Escola Empresa, convocat per la Fundació ANESPRO, va recaure a l’empresa FM Logistic Iberica.

Finalment destacar el guardó Vallenc de l’Anyque va atorgar-se a Rafael Castells París, secretari general honorari de la Cambra de Comerç de Valls, per la seva llarga trajectòria i treball vers la ciutat de Valls.


 

També et pot interessar