La Cambra de Valls trasllada al rector de la URV, la necessitat de transferir el coneixement de la universitat cap a les empreses

El President de la Cambra de Valls, Sr. Josep Maria Rovira, ha traslladat als membres de la URV, els reptes als que s’enfronta el teixit empresarial de la demarcació. S’ha destacat la necessitat de treballar per aconseguir la transferència de coneixement de la URV cap a les empreses de l’àrea de la Cambra de Valls. Les dues organitzacions s’han emplaçat a seguir treballant conjuntament a favor del teixit empresarial i l’activitat econòmica per tal de fomentar la innovació, el talent i la competitivitat de les empreses i les persones de la demarcació.

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls ha rebut el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Sr. Josep Pallarès, el vicerector d’Economia, Infraestructures i Relacions Institucionals, Sr. Juan Antonio Duro, la vicerectora de Valorització del Coneixement, Transferència i Ocupabilitat, Sra. María Ercilia García Álvarez i la cap del Gabinet del Rector, Mercè Ribé.

S’ha realitzat una reunió de Treball que ha servit per exposar les potencialitats de l’àrea de la Cambra de Valls i les oportunitats que hi poden haver si es treballa conjuntament entre la Universitat Rovira i Virgili i la Cambra de Valls. El President de la Cambra de Valls, Sr. Josep Maria Rovira, ha traslladat als membres de la URV, els reptes als que s’enfronta el teixit empresarial de la demarcació. També s’han pogut explicar els projectes i el pla de treball de la Cambra de Comerç de Valls per compartir necessitats i col·laborar entre les dues institucions. En la mateixa línea s’ha fet incís en la necessitat de treballar per aconseguir la transferència de coneixement de la URV cap a les empreses de la demarcació. En aquest sentit, ja s’han pogut detectar un seguit d’oportunitats que es treballaran de cara al futur.

Aquesta trobada també ha servit per fer un repàs de les activitats i el pla d’acció de l’Escola de Logística Cambra de Valls, projecte compartit entre les dues institucions. S’ha parlat de com en un futur es pot vincular la recerca i el coneixement de la URV amb l’activitat de les empreses de logística de la Cambra de Valls.

Seguidament, el rector de la URV, ha signat el llibre d’honor de la Cambra de Comerç , Indústria i Serveis de Valls. Les dues organitzacions s’han emplaçat a seguir treballant conjuntament a favor del teixit empresarial i l’activitat econòmica, posant de manifest la voluntat de col·laboració de la Cambra de Valls amb la URV per tal de fomentar la innovació, el talent i la competitivitat de les empreses i les persones de la demarcació.
Descarrega la Nota de Premsa aquí

 

També et pot interessar