La Cambra de Valls us convida a la trobada digital de GCTPlus on s’analitzarà l’impacte econòmic i social de la Covid-19 al Camp de Tarragona

Es comptarà amb ponents importants en l'activitat industrial del nostre país, amb els que es compartiran inquietuds i reflexions, sota un format àgil de videoconferència.

La Cambra de Comerç de Valls us convida a una nova trobada de GCTPlus on s’analitzarà l’impacte econòmic i social de la Covid-19 al Camp de Tarragona. La trobada es realitzarà dimarts 24 de novembre a les 16 hores de forma virtual, a través de la plataforma Zoom.

L’enginyer i consultor Felip Puig coordinarà l’acte. Es comptarà amb ponents importants en l’activitat industrial del nostre país, amb els que es compartiran inquietuds i reflexions, sota un format àgil de videoconferència. Els ponents que intervindran a la trobada són el Sr. Joan Aregio, de la Xarxa Santa Tecla; Sr.Marcel·lí Sugranyes de Rosa Gres; Sra. Berta Cabré de la FEHT i del Càmping Joan de Cambrils; i Sr.Josep M.Rovira de TGD Comunicaicó. La cloenda anirà a càrrec de Montse Argemí, CEO de GCTPlus.

Per a poder assistir a la trobada virtual cal inscriure’s omplint aquest formulari.

Els assistents podran fer preguntes als ponents. Els que ho desitgin ja les poden enviar a l’adreça trobadesdigitals@gctplus.com.  Per a qualsevol dubte o aclariment poden adreçar-se a trobadesdigitals@gctplus.com.

També et pot interessar