La Cambra i l’Ajuntament formalitzen dos convenis de col·laboració

Es tracta de subvencions per a la celebració de la Gran Festa de la Calçotada i del “Valls Ocasió” del 2021, per un import total de 7.300 euros.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep M.Rovira, i el regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, han segellat dos convenis de col·laboració per un import total de 7.300 euros.

Per una banda, s’ha signat un conveni de col·laboració de 6.800 euros per les despeses de l’organització, promoció i realització de la Gran Festa de la Calçotada d’aquest any 2021, realitzada en format virtual degut a les mesures sanitàries per fer front a la Covid19. Ambdues institucions treballen any rere any per la divulgació de la nostra cultura i la nostra gastronomia.

Per altra banda, l’Ajuntament de valls ha atorgat una subvenció de 500 euros per les despeses de l’organització i la realització de la IX Fira-Mercat Vehicle Usat “Valls Ocasió” i Fira del Vehicle Elèctric. Tant Cambra com Ajuntament tenen la voluntat de donar un impuls al comerç de la ciutat i a la renovació del parc automobilístic.

També et pot interessar