La Cambra realitza la primera sessió del cicle Logistic Pills:“Solucions logístiques e-commerce SGA”

L’empresa Grup Micros n’és el patrocinador oficial i l’encarregat de dur a terme les sessions formatives. Al llarg del cicle es treballaran aplicacions i eines innovadores per aconseguir tenir un magatzem digitalitzat, eficient, productiu i adaptat a la nova realitat.

Una dotzena de persones assisteixen a la primera sessió del cicle de càpsules logístiques organitzat per l’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls amb el suport de l’empresa Grup Micros. La sessió va anar a càrrec d’Aleix Roig, gerent de Grup Micros, Xavier Gutiérrez, AIDC & Software Manager de l’empresa, i David Ávila, consultor logístic de Grup Micros. Es va parlar dels reptes per a una gestió intel·ligent d’un magatzem e-commerce, com gestionar grans volums de comandes de poques unitats i gran volum de referències, i com obtenir entregues ràpides i fiables. També es va poder treballar amb elements de hardware innovadors en la gestió del magatzem i el Picking, com guants lectors, tablets, pda i polsadors, entre d’altres.

 

 

 

 

 

 

La segona sessió serà dimecres 11 de maig i porta per títol “Definició mapa magatzem SGA”. Es tractaran conceptes clau com el mapa de magatzem en un sistema SGA, l’optimització de recorregut i la classificació ABC. La resta de càpsules se succeiran en els següents mesos i estan enfocades a la millora de la gestió dels magatzems i la cadena de subministrament. Es parlarà doncs de l’RFID aplicat al magatzem, el picking per veu i per visió, com integrar l’etiquetatge al Magatzem i finalment la gestió i millora de la preparació de les comandes.

El cicle Logístic Pills està conformat per un total de 6 càpsules formatives d’una durada d’entre 45 minuts i 1 hora. Les sessions se celebren un cop al mes, sempre els dimecres, en horari de 16:00 h a 17:00 h, i es realitzen al Logístic ICIL-Lab Valls, un espai d’innovació ubicat a l’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls, equipat amb simuladors d’última generació, que repliquen entorns reals de treball i utilitzen software i hardware especialitzat.

El cicle està organitzat per l’Escola de Logística Cambra Valls amb el patrocini de GrupMicros. Les càpsules són gratuïtes i les inscripcions poden fer-se enviant un correu electrònic a valls@cambravalls.com o trucant al 977 600 909.

Calendari de les sessions:

 

 

 

 

També et pot interessar