La Cambra us convida a participar del webinar “Fons de Recuperació Europeus, una oportunitat única per a les empreses”

S’analitzarà l'impacte que tindran els Fons de Recuperació Europeus en els diferents sectors productius i com accedir-hi. La sessió virtual està organitzada pel Banc Sabadell i es realitzarà dijous 6 de maig, cal inscripció prèvia.

El Banc Sabadell en col·laboració amb les Cambres de Comerç de Valls, Reus i Tortosa, i juntament amb CEPTA, Pimec Tarragona i l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) organitza el webinar “Fons de recuperació Europeus, una oportunitat única per a les empreses”. Una sessió virtual en la que s’analitzarà l’impacte que tindran els Fons de Recuperació Europeus en els diferents sectors productius, i com accedir-hi.

El webinar es realitzarà el proper dijous 6 de maig a les 9:30 hores en format virtual. La benvingua i la presentació anirà a càrrec del Director Regional de Tarragona del Banc Sabadell, el Sr. Joel Díaz. El Sr. Enric Chiva, Direcció d’Empreses Territorial de Catalunya del Banc Sabadell, donarà a conèixer els Fons de Recuperació Europeus amb el pla de recuperació d’Espanya, l’impacte sectorial i les novetats legislatives. Tot seguit s’obrirà el col·loqui i un torn de preguntes on podran intervenir els assistents. La cloenda anirà a càrrec de la Directora d’Oficina d’Empreses de Tarragona del Banc Sabadell, la Sra. Meritxell Llorens.

El Next Generation EU o Fons de Recuperació Europeu, dotat amb 750.000 M d’€, està destinat a reactivar l’economia després de l’impacte provocat per la crisi de la Covid19, impulsant alhora una transformació del model productiu espanyol sota les premisses de sostenibilitat, digitalització, cohesió social i igualtat. Es tracta d’una oportunitat que ni el país ni les empreses poden deixar escapar per esdevenir més sostenibles i digitals.

Des de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls us convidem a que participeu de la sessió.

Podeu inscriure-us AQUÍ

Consulteu el programa complert AQUÍ

 

També et pot interessar