La Directora General de Comerç, Muntsa Vilalta, visita una dotzena de comerços de l’eix comercial de Valls per copsar la realitat comercial

Vilalta ha anunciat que des de la Generalitat es preparen nous ajuts per pal·liar la crisi del sector a causa de la pandèmia. La jornada també va servir per reunir-se amb representants dels comerciants.

La Directora General de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, i el cap de l’Àrea d’Artesania del CCAM, Xavier Villas, han estat aquest dimarts a Valls. Acompanyats pel president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira, la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i coneixement a Tarragona, Carme Mansilla, el delegat del Govern i regidor de turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, i el secretari i vicepresident de la Cambra de Comerç, Rafael Castells i Anton Bastús han visitat una dotzena de comerços. El recorregut ha servit per intercanviar impressions i copsar de primera mà la situació actual del comerç, les seves necessitats, les inquietuds i les oportunitats de negoci.

El recorregut ha acabat a la Cambra de comerç de Valls on la Directora General ha anunciat que la Generalitat de Catalunya està preparant nous ajuts per al comerç per pal·liar la crisi del sector a causa de la pandèmia, “amb línies destinades a la digitalització, a la reforma dels establiments i també en l’àmbit dels locals buits”. I ha afegit que cal que Generalitat, Ajuntament de Valls i Cambra treballin plegats en aquesta etapa de post crisi.

Vilalta ha destacat que la passejada “ha posat de manifest la diversitat del comerç vallenc i la història generacional que hi ha darrera”. També ha destacat que Valls està viu comercialment i n’ha destacat el tracte de proximitat i l’entusiasme dels comerciants. No obstant, considera que “encara hi ha un llarg camí per recórrer”.

Per la seva part, el president de la Cambra, ha agraït en nom de la Cambra i també dels comerços i les empreses, les ajudes econòmiques rebudes per part de la Generalitat i ha lamentat “la falta d’un govern més sòlid per tirar endavant una propera postcrisi”.

Per acabar la jornada s’ha mantingut una reunió de treball Santi Badina, de Confessions Cortès; Pol Martín, de Demànda Future Market; i Ester Vives i Víctor Martínez, responsable de l’aplicació comercial Approp. Han parlat distesament dels seus projectes i del futur del comerç.

La jornada ha estat organitzada per la Cambra de Comerç la qual agraeix la disponibilitat i l’interès mostrat per la directora i la resta de membres.

ÀUDIO de la Directora General de Comerç Muntsa Vilalta referent als ajuts.

ÀUDIO del President de la Cambra de Comerç Josep M.Rovira agraïnt la feina de la Generalitat

dolça fantasia
cistelleria roca
santacana
També et pot interessar