La Festa de la Calçotada 2022, tot un èxit de participació i organització

La Comissió organitzadora de la Festa fa una valoració més que positiva de l’esdeveniment, situant la ciutat de Valls, la seva demarcació i l’autèntica Calçotada al centre mediàtic local i internacional.

Valls ha recuperat enguany la Gran Festa de la Calçotada després d’un any de parada degut a la pandèmia. Unes 20.000 persones han visitat la capital de l’Alt Camp per gaudir de la tradicional festa gastronòmica.

La Comissió Organitzadora de la Festa fa una valoració positiva i exitosa de la jornada. Un esdeveniment que ha suposat tot un repte degut a la situació actual de la pandèmia i les mesures sanitàries existents. És per aquest motiu que des de la Comissió Organitzadora i, especialment, des de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls volem agrair a voluntàries i voluntàries la seva col·laboració.

Guanyador del 36è Concurs de Menjar Calçots: David Martín

El tarragoní David Martín va guanyar el concurs després d’ingerir 192 calçots, el que representa un total de 2,70 quilograms de calçots. El segon premi va ser per Carlos Fontecha de Rubí, que va cruspir-se 212 calçots amb 2.285 quilograms de calçots, i el tercer premi va ser per Alexander Staab de Calafell amb 168 calçots i 2.250 quilograms menjats.

 

 34è Concurs de Cultivadors de Calçots i 30È Concurs de Salsa Calçotada de Valls.

El primer premi del Concurs de Cultivadors va ser pel vallenc Francesc Xavier Amill. Marcel Conesa i Germans Blanch van endur-se el segon i tercer premi respectivament. Pel que fa al Concurs de Salsa de la Calçotada, el vallenc Francesc Invernon va guanyar el primer premi del concurs.

1.500 degustacions i 25.00 calçots cuits

En total es van repartir 1.500 degustacions, la meitat que en anteriors edicions. I és van coure uns 25.000 calçots per part de l’organització.

Segons Rafael Castells, coordinador de la Festa i secretari de la Cambra de Comerç de Valls, “la festa és un gran ganxo turístic i atrau cada any visitants d’arreu del món. Enguany han vingut turistes de Taiwan, la Xina, el Japó, Anglaterra, França, Andorra i de molts indrets de Catalunya.

 

També et pot interessar