La Generalitat activa subvencions per als establiments de restauració i d’estètica i bellesa afectats per les restriccions.

La línia d'ajuts, de 40 milions d'euros, es destina a autònoms, pimes i microempreses d’aquests sectors que pateixin una disminució dràstica de la facturació.

El Govern de la Generalitat activa un paquet de mesures urgents amb l’objectiu de donar suport a aquells sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la Covid-19 adoptades pel PROCICAT, que van entrar en vigor la setmana passada.

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) s’articularà, en breu, una línia de subvencions de 40 milions d’euros, adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració i d’estètica i bellesa, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació. La dotació inicial per a aquesta línia de subvencions s’eleva a 40 milions d’euros, que es podran ampliar en funció de les necessitats. L’import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.

Properament s’informarà del procediment per a la sol·licitud de les subvencions.

Consulteu les bases reguladores.

També et pot interessar