LA GENERALITAT DE CATALUNYA, LLIURA A RAFAEL CASTELLS PARÍS, UN RECONEIXEMENT PER LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL EN PRO DEL C0MERÇ

Dimarts 24 de maig, al vespre, en el marc del Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, el Molt Hble. President de la Generalitat de Catalunya Sr. Carles Puigdemont, acompanyat del Conseller d’Empresa i Coneixement i de la Directora General de Comerç, dins els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial, va entregar a Rafael Castells París, Secretari General de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, un reconeixement per la trajectòria professional en pro del Comerç de Catalunya, per la seva dedicació al sector,  i capacitat d’innovació i emprenedoria, per la posada en valor de la funció social del comerç urbà, i dins d’aquest context per la tasca realitzada entorn de la promoció del “Calçot de Valls” com a element central en l’atracció del turisme del municipi i el seu entorn, entre altres.

El Jurat dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial de la Generalitat de Catalunya, presidida pel Director General de Comerç, en la seva sessió del 29 de gener de 2016, per unanimitat, va acordar atorgar el Reconeixement al Sr. Rafael Castells París.

A l’acte que ompli el Saló Sant Jordi i l’Auditori del Palau de la Generalitat, va comptar amb moltes altres personalitats i representants del mon del comerç, entre ells cal destacar els Srs. Joaquim Nin, Secretari General de la Presidència; Sr. Joan Aregio, Secretari d’Empresa i Competitivitat; Sr. Albert Batet, Alcalde de Valls; Sr. Miquel Rodríguez, Gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM); Sra. Carme Mansilla, Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona; Sr. Domènec Espadalé, Vicepresident del Consell de Cambres de Catalunya i President de la Cambra de Girona, i molts altres.

L’acte va començar en un Saló adjunt de la Generalitat on el President va saludar un per un a tots el guardonats i seguidament al Saló Sant Jordi, lliurament dels guardons, Parlament del President de la Generalitat, foto conjunta i seguidament al Pati dels Tarongers, refrigeri de canvi d’impressions entre tots els assistents.

 

També et pot interessar