La jornada d’exportació de vins, caves i oli d’oliva ha estat tot un èxit i ha comptat amb reflexions i experiències d’alt valor

Hi ha hagut un bon seguiment de l’acte tant a nivell presencial com virtual.

La Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls ha acollit aquest dimecres 16 de juny la primera jornada internacional d’exportació de vins, caves i oli d’oliva. Un acte que també s’ha pogut seguir pel Canal Youtube de la Cambra de Comerç. Un total de 25 persones han assistit a l’acte.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira, ha inaugurat la jornada. Pel que fa als ponents, la Export Manager Europa de Concavins, Paloma Romero, El Director Gerent del Grup Castell d’Or, Jordi Amell, i el Director General del Grup Unió Agrària, Ferran Huguet, han explicat les seves experiències d’exportació i les oportunitats de negoci arreu del món. Per la seva banda, Miquel A.Martínez Massa, de la Cámara de Comercio Hispano Japonesa ha parlat de les oportunitat d’exportar al país japonès.

Des del departament internacional de la Cambra de Comerç de Valls, Sergi Mestres, ha presentat els serveis que ofereix la Cambra per exportar com són

l’expedició de la documentació internacional, el registre i tràmits amb la FDA, així com les missions comercials i consultoria integral de comerç internacional. La primavera del 2022 es preveu realitzar una missió inversa, tenint com a mercat prioritari el Benelux, però intentant portar també importadors de la costa est d’Estats Units i del Japó.

El vicepresident del Consell Regulador DOP Siurana, Ferran Huguet, juntament amb el president de la Cambra ha clausurat la jornada. A l’acte també ha assistit el president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré.

AQUÍ podeu consultar el PDF dels serveis de la Cambra presentats durant la jornada.

També et pot interessar