LA LICORERA VALLENCA: Premi jove emprenedor 2022

LA LICORERA VALLENCA va rebre el passat 28 de maig, en el transcurs de la 39a Nit de Premis de Valls, el Premi Jove Emprenedor 2022.

La Licorera és un indret on degustar productes locals a través d’una experiència gastronòmica única. Aquesta antiga fàbrica d’elaboració d’aiguardents s’ha reformat amb la intenció d’acollir un espai que promocioni els productes locals. D’aquesta manera fem una connexió entre un dels punts que històricament havia treballat per promocionar els productes endògens de Valls, amb l’actualitat, on es pot gaudir de les tècniques gastronòmiques més innovadores. La Licorera és un projecte creat per tres joves vallencs: Joan Castells, Enric Castells i Andreu Guash amb un arrelament molt fort a la ciutat. Els productes agroalimentaris de km0 i de qualitat són el centre del nostre projecte, es pecialment la Calçotada, d’origen vallenc.

Paral•lelament també tornem a donar vida al barri antic de Valls, ens ubiquem al Portal Nou. La Licorera aposta per la promoció de la gastronomia vallenca i l’entorn de la ciutat de Valls. Podeu saber-ne més a la seva web.

També et pot interessar