La missió inversa de la Cambra de Comerç de Valls permet tancar operacions comercials amb importadors d’Alemanya i Regne Unit.

Enguany hi han participat vint empreses catalanes i espanyoles, i deu empreses importadores d’Alemanya i el Regne Unit. La Cambra de Valls afavoreix així acords amb mercats estrangers.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls ha realitzat durant dos dies, dimarts 18 i dimecres 19 d’abril, una missió inversa del sector vinícola, dels olis i alimentació gurmet, amb Alemanya i el Regne Unit. Una desena d’empreses importadores d’aquests països s’han reunit amb una vintena de cellers i empreses del territori tot establint reunions de treball amb la finalitat que aquestes últimes es donin a conèixer i puguin introduir el seu producte a ambdós països. Cal destacar que diversos distribuïdors han manifestat el seu interès a avançar en les negociacions amb determinades empreses catalanes vitivinícoles. Des de la Cambra de Comerç de Valls es fa una valoració molt positiva del format de missió inversa atès que l’experiència d’anys anteriors consolida aquest tipus de trobades comercials que proporcionen a les empreses que busquen clients i distribuïdors l’oportunitat d’obrir mercat d’una manera senzilla i còmode, sense sortir del país.

Enguany han assistit a la missió inversa empreses de Catalunya i de l’Estat Espanyol. D’entre els importadors més potents ens ha visitat un subministrador de Harrods. Les trobades comercials s’han realitzat al matí, al restaurant Casa Fèlix de Valls, i les visites a les empreses catalanes s’han realitzat en horari de tarda.

Des del 2013, una vegada a l’any, la Cambra de Valls organitza aquest tipus de missions. Unes missions que resulten ser molt productives i permeten a les empreses catalanes fomentar i promoure l’exportació dels seus productes i serveis als països objectius sense incórrer en despeses de desplaçament.

La missió inversa s’engloba en el marc del Pla d’Acció Internacional 2023 (PAI’23) del Consell General de Cambres de Catalunya, i amb el suport de l’Enterprise Europe Network, la Unió Europea i el Port de Tarragona.

Recull fotogràfic:

 

 

També et pot interessar