La senadora Assumpció Castellví es reuneix amb la cambra de Comerç de Valls per analitzar les necessitats del territori

El projecte estrella, on hi ha implicats els pressupostos de l’Estat, seria aconseguir una estació de mercaderies per ferrocarril propera al Polígon Industrial de Valls. El president de la Cambra, Josep M. Rovira, i la senadora de Junts per Catalunya, Assumpció Castellví, també van tractar altres temes com la mobilitat del polígon respecte l’A-27 i la la C-37, i la necessitat de connectar l’estació de Valls amb rodalies per la línia R13 Barcelona Estació de França -Lleida Pirineus.

La senadora de Junts per Catalunya, Assumpció Castellví, va visitar divendres passat la Cambra de Comerç de Valls, on va ser rebuda pel president de la Cambra, Josep M. Rovira. Després de signar el llibre d’honor, Castellví i Rovira van mantenir una reunió de treball on van posar sobre la taula la necessitat d’incidir en els pressupostos de l’Estat pel que fa al tema de l’Estació de Mercaderies per Ferrocarril a Valls, tal com ho contempla el Pla Territorial del Camp i el POUM

de la ciutat. També es va tractar la connexió de l’A27 amb el Polígon Industrial de Valls i el desdoblament de la C-37 del Polígon de Valls a la sortida de l’AP-2 del Pla de Santa Maria. Un altre dels temes destacats que es van tractar va ser la necessitat de la rotació de passatgers i la connexió amb rodalies de la línia R13, Barcelona Estació de França – Lleida Pirineus. Castellví es va comprometre a interessar-se sobre els temes tractats i ajudar a incidir de forma positiva en tots aquests temes, si cal, presentant propostes al Senat, pels temes que afectin a pressupostos de l’Estat.

Durant la reunió també es va parlar de la necessitat de potenciar la Formació Professional, la FP Dual, i treballar conjuntament per incentivar els joves a estudiar carreres amb sortida empresarial al territori i treballar per la retenció de talent empresarial. Altres temes que es va tractar a la reunió van ser la digitalització, les telecomunicacions, l’agenda 20/30 i els Objectius de Desenvolupament Sostenibilitat (ODS) sobretot en temes d’economia circular.

Al migdia la senadora i el president van trobar-se amb el regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls Marc Ayala.

El president de la cambra Josep M.Rovira amb la senadora Assumpció Castellví i el regidor de cultura Marc Ayala

 

També et pot interessar