La Taula Estratègica de l’aeroport de Reus reclama accelerar l’estació d’alta velocitat per reactivar l’aeròdrom

L'organisme demana també l'execució de l'estudi de remodelació de la xarxa ferroviària de Tarragona

L‘Aeroport de Reus exigeix que s’acceleri l’execució de l’estació d’alta velocitat per reactivar l’aeròdrom de la capital del Baix Camp. Una mesura que demanen que s’acompanyi de l’estudi de viabilitat de la remodelació de la xarxa ferroviària de Tarragona. L’organisme considera que tots dos projectes són “essencials” per consolidar l’Aeroport de Reus com un equipament de proximitat per a la demarcació i complementari al de Barcelona.

A banda, la Taula Estratègica insisteix en la necessitat de comptar amb un pla de mesures específic per a la recuperació i creixement de l’activitat, així com també tenir en compte les alternatives d’ubicació de la futura plataforma i terminal en el Pla Director de l’Aeroport que s’està redactant.

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus està formada per la Generalitat, la Diputació de Tarragona, els Ajuntaments de Reus, Cambrils, Tarragona, Vila-seca i Salou, les Cambres de Comerç de Reus, Tarragona i Valls, el Port de Tarragona i la Federació Empresarial d’Hoteleria i Turisme de Tarragona, que han aprovat aquest acord. També integren aquesta Taula la direcció de l’Aeroport de Reus i la subdelegació de l’Estat a Tarragona, que s’han abstingut.

També et pot interessar