L’aeroport de Reus connectarà amb les Illes Balears aquest estiu

L'operadora que realitzarà aquesta connexió és 'Volotea', la qual oferirà un total de 16.400 seients i duplicarà l'oferta des de Catalunya. La Cambra de Valls està satisfeta de l’arribada de la nova aerolínia a l’aeroport reusenc ja que donarà un impuls al territori i al mateix aeroport.

La companyia aèria de baix cost Volotea aterra a l’Aeroport de Reus oferint vols directes a Menorca i Palma de Mallorca. D’aquesta manera Reus connectarà aquest estiu amb els dos arxipèlags, després que dies enrere s’anunciés el vol a les Canàries de l’aerolínia Binter.

Volotea, que vola per primer cop des de l’aeroport de Reus, inaugurarà les seves operacions des de la ciutat catalana el proper 24 de juny amb la ruta a Palma, amb dos vols setmanals els dimarts i dissabtes, i el 26 de juny s’estrenarà la connexió amb Menorca amb dos vols setmanals els dimecres i diumenges. L’aerolínia oferirà un total de 16.400 seients i duplica la seva oferta des de Catalunya on ja té dues connexions entre Barcelona i les ciutats franceses de Nantes i Estrasburg.

Aquestes noves connexions, que estaran disponibles fins setembre, formen part de les 9 rutes que Volotea estrena aquest estiu. A més, Reus és un dels quatre nous aeroports des d’on l’aerolínia volarà per primer cop, junt amb el de Badajoz, Salamanca i Sant Sebastià, i que connectaran, des de finals de juny, amb les Balears. Ja es poden comprar els bitllets a la pàgina web www.volotea.com.

La Cambra de Comerç de Valls està satisfeta de l’arribada de la companyia Volotea a Reus. Una bona notícia que augmenta les connexions entre Catalunya i Baleras i que donarà un impuls a l’aeroport, una infraestructura clau pel territori.

També et pot interessar