L’ambaixador Senén Florensa inicia el cicle de conferències que ha programat la Cambra de Comerç de Valls per aquest 2022

“Què passa al món àrab? Reptes i oportunitats en un món postpandèmia de la Nova Agenda Mediterrània de la Unió Europea” serà el títol de la jornada que durà a terme el Sr. Florensa.

L’ambaixador Senén Florensa i Palau serà a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls el dimarts 15 de febrer, a les 12 del migdia. El Sr. Florensa durà a terme la ponència “Què passa al món àrab? Reptes i oportunitats en un món postpandèmia de la nova Agenda Mediterrània de la Unió Europea”.  El president de la Cambra de Valls, el Sr. Josep M. Rovira i Valls iniciarà la jornada. Clourà l’acte el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell i president de la Comissió d’Internacionalització del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya, el Sr. Ramon Alberich i Ferrer.

La inscripció a la jornada és gratuïta i cal fer-la enviant un correu electrònic a valls@cambravalls.com o trucant al telèfon 077 600 909. El cicle de conferències està organitzat per la Cambra de Valls i compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Cicle de conferències Cambra Valls 1.11

La conferència del Sr. Florensa és la primera del cicle titulat “Cambra Valls 1.11” que la Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha programat per aquest any. En total es duran a terme unes 15 sessions, entre workshops, conferències, jornades i píndoles informatives, on en prendran part personalitats destacades i de reconegut prestigi del món econòmic, social i empresarial del nostre territori, a més de professionals especialistes de diferents sectors.

Les conferències giren al voltant de l’estratègia de la Cambra Talent, Territori i Creativitat, pilars fonamentals de desenvolupament de l’entorn industrial i empresarial de la comarca. Es parlarà de competitivitat, talent, innovació, economia circular, impressió 3D, energia, turisme, finances, logística o comerç exterior, entre d’altres. Les jornades es realitzaran en format presencial a la Sala d’Actes de la Cambra i algunes aniran acompanyades de sessions de networking entre el conjunt del teixit empresarial.

Sobre Senén Florensa i Palau

L’ambaixador Senén Florensa i Palau (Valls, 1950) és president de la Comissió Delegada de l’Institut Europeu del Mediterrani (IEMed), president de l’Assemblea General d’EuroMeSCo i director de la revista trimestral afkar/ideas i de l’Anuari IEMed de la Mediterrània.

Diplomàtic de carrera, és llicenciat en Ciències Econòmiques (1971) i en Dret (1972) per la Universitat de Barcelona. Va cursar els seus estudis de Doctorat en Economia a la Universitat Paris I Panthéon – Sorbonne (1973-1974); com Becari Fullbright a la New York University, Ph. D. Program (1974-1976), i a la Universitat Complutense de Madrid, on va llegir la seva Tesi Doctoral el 1979. Diploma d’Estudis Internacionals per la Escola Diplomàtica.

 

Documents adjunts:

Programa de la Conferència

 

També et pot interessar