L’ASSEM ocuparà la vicepresidència de l’UPIC

Aquest nomenament és un reconeixement a la tasca duta a terme per l’Associació d’Empresaris i empresàries del Polígon Industrial de Valls i la Cambra de Comerç de Valls, a favor del Polígon vallenc i les empreses de l’Alt Camp.

La Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) celebrava a principis de juny l’assemblea de socis a la seu de la Cambra de Barcelona, amb l’acompanyament de les seves entitats associades.

En l’Assemblea Extraordinària, les entitats associades, Cambres de Comerç i Associacions de PAE, van escollir la nova Junta Directiva per al període 2024-2029 que passa a ser presidida per Carles Guilera, de la Cambra Barcelona, amb la vicepresidència de Carles Solé, secretari general de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i de l’Associació d’Empresaris i Empresàries del Polígon Industrial de Valls (ASSEM), i el tresorer Jaume Aragall, de la Cambra de Barcelona. Els vocals nomenats foren Jordi Cáceres (Cambra Tarragona), Xavier Falcon (AIPPF Fontsanta, Sant Joan Despí), Marta Faura (AEPEG Gavà), Jaume Guàrdia (Cambra Girona), Pedro Murga (AEEB Barcelona), Juan Ignacio Navarro (Cambra Terrassa), Pompili Roiger (Cambra Lleida) i Narcís Xifra (APRS Riudellots de la Selva).

D’aquesta manera es permetrà treballar pel Polígon Industrial de Valls des de la direcció de l’entitat que agrupa els Polígons Industrials de Catalunya. Des de l’ASSEM i la Cambra de Valls es canalitzarà informació i ajudes i es connectarà el Polígon de Valls amb les administracions autonòmiques i estatals.

Aquest nomenament és un reconeixement a la tasca duta a terme per l’Associació d’Empresaris del Polígon de Valls i la Cambra de Comerç a favor del polígon industrial de valls i les empreses de la demarcació.

Durant la jornada es van aprovar els comptes definitius del 2023, els quals han obtingut un resultat positiu, amb un bon equilibri entre els ingressos rebuts i les despeses generades per l’entitat, subratllat pel president Xavier Sunyer com a sinònim d’una bona gestió econòmica i tècnica. L’Assamblea també va servir per ratificar l’entrada d’una nova entitat associada, l’Associació Empresarial Badalona Sud (AEBS), constituïda a finals del 2023 i amb la presidenta Aïda Rodríguez de l’empresa Virospack al capdavant. Una ratificació que va conduir a una ronda activa d’intervencions per part de totes les entitats en les quals es va insistir en la gran rellevància de la comunicació, el suport a la reindustrialització del país, la humanització i el sentiment de lligam dins de les associacions dels PAE, la col·laboració entre entitats o la capacitat de fer lobby davant l’administració pública per tal d’aconseguir major finançament per a la millora i transformació del teixit empresarial i els PAE.

També et pot interessar