Les Cambres de Comerç de Valls, Reus i Tortosa, juntament amb la Cambra de Comerç espanyola al Regne Unit, organitzen la sessió “Adaptació de l’empresa al post brexit”

Experts en l'àmbit internacional assessoraran a les empreses participants. El webinar serà divendres 15 de gener, és gratuït i cal inscripció prèvia a internacional@cambravalls.com

La Cambra de Comerç de Valls, juntament amb les Cambres de Reus i Tortosa i la Camara Oficial de Comerç d’Espanya al Regne Unit han programat un webinar virtual que porta per títol “Adaptació de l’empresa al post Brexit”. Conduiran la sessió Marta Torrents, assessora jurídica internacional de la Cambra de Comerç de Tortosa i Bonita Bhandari, responsable de comerç internacional i desenvolupament de negocis de la Cambra Oficial de Comerç d’Espanya al Regne Unit. La sessió pretén que els professionals experts ofereixin assessorament a les empreses sobre el post brexit, en l’àmbit internacional. El webinar serà divendres 15 de gener, de les 9:30 a les 10:15 hores, es gratuït i cal inscripció prèvia a l’adreça internacional@cambravalls.com o bé trucant al 977 600 909. Col·laboren CaixaBank, Repsol, Port de Tarragona i Diputació de Tarragona.

També et pot interessar