Les Cambres de Comerç i Banco Santander amplien els terminis del Premi Pime 2024

Les empreses interessades en presentar la seva candidatura poden fer-ho fins dilluns 22 d'abril.

El termini d’inscripció al Premi Pime de 2024 s’amplia, fins a les 20:00 hores del dilluns 22 de abril. Les empreses interessades tenen dues setmanes més per a inscriure’s o completar les seves candidatures a aquest premi, convocat per por Banco Santander, la Cambra de Comerç de Valls, la Cambra de Comerç de Reus i la Cambra de Comerç de Tarragona, en col·laboració amb la Cámara de España i el diari La Vanguardia, amb l’objectiu de reconèixer la labor de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seva tasca quotidiana.

El premi es convoca en totes les províncies espanyoles amb la participació de 54 Cambres de Comerç territorials, 13 delegacions Territorials de Banco Santander i la col·laboració de les principals capçaleres de premsa local.

En cada província es triarà a la Pime de l’Any i el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació i Pime Sostenible.

L’empresa guanyadora en cada província concorrerà al Premio Nacional Pyme del Año 2024, que es fallarà en el primer trimestre de 2025. Així mateix, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premio Nacional en les seves respectives categories.

Si ets empresa i t’interessa participar-hi consulta les bases  i presenta la teva candidatura AQUÍ

També et pot interessar