Les empreses de la Cambra de Valls es promocionen a la 43a Fira d’Andorra la Vella

La Cambra ha ofert durant tot el cap de setmana, del 21 al 23 d’octubre, una gran varietat de productes industrials i agropecuaris que es fabriquen i s’elaboren a la comarca. La Cambra fa una valoració més que positiva de la presència a la fira andorrana. Es constata que any rere any, empreses de Valls i l’Alt Camp estan entrant al mercat andorrà de la mà de la Cambra.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha participat un any més a la Fira d’Andorra la Vella, celebrada el cap de setmana del 21 al 23 d’octubre. Enguany s’ha celebrat la 43a edició i la Cambra hi ha participat amb un estand renovat amb mostres de productes d’una trentena d’empreses de la demarcació. D’aquesta manera l’ens fomenta, consolida,

incrementa i genera noves relacions comercials de les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls amb Andorra i França. A més de donar a conèixer les empreses de l’Àrea de Valls al teixit socioeconòmic i empresarial d’Andorra. Durant els tres dies de Fira s’han repartit centenars de fulletons de promoció turística de l’Àrea de Valls ( Festa de la Calçotada, La Ruta del Cister…)  i un  tríptic amb informació de les empreses representades. L’estand de la Cambra va ser visitat per milers de persones andorranes, de diverses nacionalitats, de les comarques del Pirineu, i molts ciutadans de les comarques catalanes que passaven el cap de setmana a Andorra. Els visitants van interessar-se per productes varis com és el cas dels articles per a la cuina i taula Bra-Monix, productes de Pharmalink, i fulletons informatius d’Hormipresa o Tuvatextil-Agora, entre d’altres. També s’exposava un manat de calçots, indicatiu de què els primers calçots tendres de la temporada estan a disposició dels restaurants de l’Àrea de Valls, i una escultura original i única de la Fundición Vilà. En definitiva, una promoció turística, gastronòmica i empresarial important per a tota la comarca.

La Cambra fa una valoració molt positiva de la presència a la fira andorrana, i es constata en el fet que cada any hi ha més empreses de Valls i l’Alt Camp que de la mà de la Cambra estan entrant al mercat andorrà.

Divendres dia 21 va tenir lloc l’acte inaugural. La cònsol major, Conxita Marsol, acompanyada pel cònsol menor, David Astrié, i també pel cap de Govern, Xavier Espot, van visitar l’estand de la Cambra. El secretari de la Cambra, Rafel Castells, acompanyat del gerent, Carles Solé, i el responsable de comerç exterior, Sergi Mestres, els van mostrar els productes i serveis de les empreses representades. La Cambra de Valls està satisfeta de tenir presència, un any més, a una fira multisectorial de gran atracció i reconeixement. Segons el Comú d’Andorra, la Fira tancava portes diumenge al vespre superant totes les expectatives, amb més de 70.000 visitants. Un esdeveniment que enguany ha recuperat la plena normalitat, sense restriccions ni mascareta.

També et pot interessar