Les empreses de la Cambra de Valls es promocionen a la 44a Fira d’Andorra la Vella

La Cambra ha ofert durant tot el cap de setmana, del 27 al 29 d’octubre, una gran varietat de productes industrials i alimentaris que es fabriquen i s’elaboren a la comarca. Durant els tres dies de Fira s’han repartit centenars de fulletons promocionals i un llibret amb informació de les empreses representades.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha participat un any més a la Fira d’Andorra la Vella, celebrada aquest cap de setmana, del divendres 27 al diumenge 29 d’octubre. En la seva 44a edició, la Cambra hi ha participat amb un estand exposant mostres de productes d’una trentena d’empreses de la demarcació. D’aquesta manera l’ens fomenta, consolida, incrementa i genera noves relacions comercials de les empreses de la

demarcació de la Cambra de Valls amb Andorra i França. A més de donar a conèixer les empreses de l’Àrea de Valls al teixit socioeconòmic i empresarial d’Andorra. Durant els tres dies de Fira s’ha repartit material informatiu i promocional de les empreses de l’Àrea de Valls i un llibret amb informació de les empreses representades. L’estand de la Cambra va ser visitat per milers de persones andorranes, de diverses nacionalitats, de les comarques del Pirineu, i molts ciutadans de les comarques catalanes, sud de França i d’altres països europeus que passaven el cap de setmana a Andorra. L’estand també exposava un manat de calçots, indicatiu de què els primers calçots tendres de la temporada estan a disposició als restaurants de l’Àrea de Valls; i una escultura original i única de la Fundició Vilà.

 

Divendres dia 27 va tenir lloc l’acte inaugural. El cap del govern d’Andorra, ministres, cònsols Major i Menor del Comú d’Andorra la Vella, David Astriè i Miquel Canturri respectivament, president de la Cambra d’Andorra i l’ambaixador Espanyol a Andorra, van visitar l’estand de la Cambra. El secretari i gerent de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Carles Solé, i el responsable de comerç exterior de la Cambra, Sergi Mestres, els van mostrar els productes i serveis de les empreses representades.

 

Des de la Cambra es constata que cada any hi ha més empreses de Valls i l’Alt Camp que estan entrant al mercat andorrà de la mà de la Cambra. Un any més l’ens fa una valoració positiva de la seva presència a una fira multisectorial de gran atracció i reconeixement, que suposa una important promoció turística, gastronòmica i empresarial important per a tota la comarca.

 

La 44a edició de la mostra ha aplegat entre 70.000 i 75.000 visitants, segons el balanç del Comú de la capital, una xifra similar a l’any anterior. La cita s’ha tancat amb la mirada posada en la 45a edició i, en aquest sentit, el cònsol menor, Miquel Canturri, ha destacat sobre la ubicació que l’any vinent haurà de continuar al parc Central perquè no hi haurà temps de tenir enllestit el multifuncional, però valorant com pot créixer.

També et pot interessar