Les empreses s’interessen per trobar solucions financeres en una situació econòmica marcada per la pandèmia

La jornada, organitzada per MAPFRE i BNA Consultors, amb el suport de la Cambra de Comerç de Valls, va despertar interès i una bona acollida per part dels assistents. En els propers mesos es farà una nova jornada dedicada a la retribució variable a l’empresa.

El passat 6 de juliol va tenir lloc a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls la Jornada “Com ajustar els equips humans a l’actual realitat de l’empresa: solucions i finançament”. Un acte organitzat per assegurances MAPFRE i BNA Consultors que va tenir molt bona acollida. La greu crisi econòmica i els moments d’incertesa que vivim ha provocat que les empreses afrontin importants dificultats i nous reptes, entre ells, el manteniment i la reorganització dels recursos humans.

Per tot això, les organitzacions hauran de prendre importants decisions en els propers mesos, i és que una correcta estratègia al respecte és clau. En aquest context, la jornada va servir per donar solucions pràctiques de reestructuració de plantilla. Es va parlar també de la nova reforma dels plans de pensions, d’ERTE’s, de problemes de liquiditat, de jubilacions, entre d’altres. Finalment es va anunciar que més endavant es realitzarà una nova jornada sobre retribució variable a l’empresa.

La jornada va comptar amb el subdirector de desenvolupament de negocis i vida a MAPFRE Espanya, Ángel Crespo, i l’advocat sènior del despatx BNAConsultors, David Pérez. Va obrir l’acte el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira i el responsable del Departament d’Inversió i Assegurances de la gestoria i consultoria BNA Consultors,   Victor Arroyo.

També et pot interessar