Marc Arza del PDeCAT visita la Cambra de Comerç de Valls

El cap de llista del PDeCAT i el president de la Cambra han mantingut una reunió on s’ha parlat de les afectacions de la pandèmia sobre l'economia local i el món empresarial.

El cap de llista del PDeCAT per Tarragona a les eleccions al Parlament, Marc Arza, va reunir-se el passat dijous 21 de gener amb el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira, per conèixer les inquietuds i les necessitats del sector empresarial i comercial, en un any complicat a causa de la pandèmia. En la reunió també els van acompanyar els candidats de la comarca, Marta Blanc, alcaldessa de Puigpelat i Enric Ferré, alcalde de Rodonyà.

Es va debatre sobre la situació que estan patint les empreses degut als efectes de la pandèmia. El president de la Cambra va traslladar al cap de llista del PDeCAT la preocupació per la viabilitat de molts negocis del sector de la restauració i d’algunes indústries.

Arza, acompanyat per diversos alcaldes i regidors del PDeCAT, també van visitar dijous municipis de l’Alt Camp que ja han executat projectes dels Fons Feder com són Rodonyà i el seu castell, el projecte de l’entorn del Pi de Puigpelat o les millores fetes a la Fàbrica del Pla de Santa Maria.

També et pot interessar