MATRIC VALLS: Premi al Foment de l’exportació 2020 per l’obertura de nous mercats d’exportació

Empresa guardonada per la Cambra de Comerç de Valls a la 38a Nit de Premis 2021

Matric Valls va rebre el passat 3 de juliol, en el transcurs de la 38a Nit de Premis de Valls, el Premi al Foment de l’exportació 2020, per l’obertura de nous mercats d’exportació. El gerent de l’empresa, Josep M.Tous, va recollir el premi de la mà del president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat.

Matric Valls és una empresa fundada l’any 1992 amb 40 treballadors i 5 seus. Situada a l’Illa de Valls, està especialitzada en el mecanitzat de peces de precisió amb diferents materials, com per exemple, plàstics, acers, inox, aluminis, bronze o titani, entre d’altres. Els sectors pels quals treballa són automoció, ferrocarril, construcció, químic, alimentació, aeronàutic, agricultura, mèdic.

L’empresa inverteix constantment en instal·lacions, tecnologia, innovació i qualitat, per tal de garantir una excel·lent producció i servei. Compten amb més de 60 màquines d’alta tecnologia i última generació, a més de diverses sales tècniques, una nau logística i una oficina de qualitat i metrologia.

Des de l’any 2015 Matric Valls exporta els seus productes arreu del món, concretament a França, Itàlia, Canadà, Marroc, Alemanya, Txèquia, Suïssa i Estats Units.

Podeu saber més d’ells i consultar els seus serveis AQUÍ

Els Premis al Foment de l’Exportació 2020 estan patrocinats pel Banc de Sabadell.

També et pot interessar