Milers de visitants al Mercat de Nadal de Valls

Un dels Mercats de carrer més típics i tradicionals de l’Alt Camp. El Mercat ha comptat enguany amb més de cinquanta parades que han ofert els seus millors productes.

Valls ha celebrat aquest cap de setmana el Mercat de Nadal i la Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs (FICAP), un dels mercats de carrer de la Capital de l’Alt Camp més que consolidat i que any rere any gaudeix de gran èxit. La FICAP és l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona. Els visitants han pogut trobar una variada oferta d’aus de corral, capons, galls dindis, pollastres, oques i ànecs, criats a pagès. A més de les típiques figures de pessebre, llums, tions, arbres, plantes de Nadal, vins, caves, dolços, i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. En total, més d’una cinquantena d’expositors pel centre de la ciutat.

Durant els dos dies de Mercat, centenars de persones han passat pel centre de la capital de l’Alt Camp a fer les seves compres o simplement a passejar i gaudir de l’ambient. Una de les novetats, va ser la presència de les corals vallenques, amenitzant els carrers amb les seves nadales, creant un ambient nadalenc idíl·lic. Des de la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Valls es destaca la vitalitat consolidació del Mercat de nadal i FICAP 2023.

A més a més, dissabte també va tenir lloc el Mercat d’Art Jove a la plaça Pere Català i Roca, EL Pessebre Monumental a l’Oficina de Turisme, l’Escape Room al refugi antiaeri de la plaça del Blat i la visita a la Capella del Roser.

 

També et pot interessar