Millenium Perruqueria, Cortés Stil i “Its Moda Only” guanyen el Concurs d’Aparadors de Nadal 2022

Han votat més de 700 persones i hi han participat 36 establiments comercials i de serveis. Es tracta d’una iniciativa conjunta de Comerç de Valls i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls.

Aquest dimecres es van fer públics els resultats de les votacions del Concurs d’Aparadors de Nadal, organitzat conjuntament entre la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i Comerç de Valls.

Els establiments guanyadors han estat, en primera posició Millenium Perruqueria; en segona posició Cortes Stil i en tercera posició It’s only man. Tots tres establiments rebran un premi de cent euros per gastar als comerços participants.

El mateix dimecres a la tarda es va aprofitar per realitzar el sorteig de tres premis de cent euros entre les més de 700 persones que han participat en les votacions del concurs. Els premis han estat per a David Bové, Gemma i Maria Carme Blasi.

Els establiments guanyadors del concurs i les persones premiades al sorteig,  us podeu posar en contacte amb Comerç de Valls a través del correu: dinamizadorvalls@gmail.com per recollir els vostres premis.

Des de la Cambra de Comerç de Valls i Comerç de Valls es fa una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa, ja que ha servit per ambientar els carrers comercials i els comerços en ambient nadalenc. També ha propiciat que les persones participin del concurs i observin els diferents establiments participants. Amb els premis també es fomenta el consum al comerç local. Ambdues parts també destaquen Des de la bona acollida i participació per part dels comerços i la bona implicació dels establiments a l’hora de decorar els seus establiments amb motius nadalencs.

Després d’aquesta iniciativa, la Cambra i Comerç de Valls s’emplacen a continuar treballant plegats en el desenvolupament de projectes que donin suport al comerç de proximitat vallenc.

 

També et pot interessar