Nutrion desenvolupa tecnologia pròpia per obtenir alimentació animal amb valor afegit

Es tracta d'una empresa capdavantera en innovació al servei de la nutrició animal. Es troba en plena expansió internacional i exporta a més de 50 països.

NUTRION INTERNACIONAL S.L.U és una empresa familiar fundada fa més de dues dècades i amb gran experiència en el mercat de l’alimentació animal. La seva fàbrica principal està situada al Polígon Industrial de Ruanes de Puigpelat, a la província de Tarragona, un lloc estratègic per a la recepció de matèries primeres, i des d’on distribueixen els seus productes arreu del món. Nutrion exporta en l’àmbit internacional el 95% de la seva producció i està present a més de 50 països, entre ells Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. Actualment, compten amb dues plantes de producció a Àsia.

L’empresa líder és innovació nutricional animal, desenvolupa, produeix i comercialitza ingredients funcionals per a la indústria d’alimentació animal. Per tal de continuar innovant, constantment busquen ingredients específics i millores en les tecnologies de producció, per a majors aplicacions productives.

Nutrion és el principal proveïdor de greixos tècnics inerts i ingredients especials per a la producció animal, fabricants de pinsos i ramaders. Compten amb una àmplia diversitat de productes d’alta qualitat i inverteixen constantment en innovació i tecnologia per donar resposta a les demandes i necessitats dels seus fabricants.

Nutrion utilitza per als seus productes matèries primeres naturals, d’alta qualitat, com són l’oli de palma, soja, gira-sol, blat de moro o el coco, entre d’altres. Reben la matèria primera en forma líquida (grasses vegetals) i les converteixen en sòlid perquè els animals es puguin alimentar. Concretament, desenvolupen grasses que es mesclen amb el pinso i els farratges per tal de millorar i facilitar l’absorció energètica dels nutrients. Especialment vaques lleteres.

Podeu saber més sobre Nutrion AQUÍ

També et pot interessar