ÒMNIUM ALT CAMP I LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS FOMENTEN L’ÚS DEL CATALÀ A LES EMPRESES

El dimarts 21 de juny tindrà lloc un debat sobre el català al món empresarial, amb els presidents d’Òmnium i la Cambra. Les iniciatives recollides al debat s’inclouran a les propostes pel Pacte Nacional per la Llengua.

Òmnium Cultural Alt Camp i la Cambra de Comerç de Valls organitzen el debat “El català com a llengua d’empresa i treball”. L’objectiu és conversar amb les empreses, negocis i professionals de la comarca per compartir iniciatives per millorar l’ús del català en l’àmbit empresarial. Aquesta sessió tindrà lloc el dimarts 21 de juny, a les 19 hores, a la Sala Alt Camp de la Cambra de Comerç de Valls, i comptarà amb la presència de la presidenta d’Òmnium Alt Camp, la Sra. Rosa Olivé, i el president de la Cambra de Comerç de Valls, el Sr. Josep M. Rovira. Davant l’actual situació de retrocés que està vivint la llengua catalana, la Cambra de Valls i Òmnium Alt Camp impulsen accions conjuntes per fomentar l’ús del català com a llengua habitual a l’empresa i a la feina.

Òmnium Cultural és una entitat present arreu del territori per conèixer, compartir i proposar noves iniciatives perquè el català sigui fort en tots els seus àmbits. Des de principis d’any, un grup d’experts han estat treballant per fer una diagnosi de la situació del català, han elaborat propostes concretes dirigides a les institucions i també d’altres perquè la societat civil s’empoderi i tingui un paper actiu. Podeu trobar els informes a la pàgina de “Propostes per al futur del català” d’Òmnium.

Els informes ja elaborats per experts, juntament amb les noves propostes i incorporacions sorgides dels debats que se celebraran al territori, s’incorporaran a les propostes que Òmnium Cultural presentarà al Pacte Nacional per la Llengua.

Podeu confirmar la vostra assistència al debat omplint el següent formulari
https://form.jotform.com/221573689060359, enviant un correu electrònic a valls@cambrvaalls.com o trucant al 977 600 900.

També et pot interessar