Posada la primera pedra del futur magatzem logístic d’ITPSA al Polígon Industrial de Valls

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls va participar d’un acte simbòlic i emotiu que va comptar amb la presència de responsables de l’empresa, proveïdors i col·laboradors del projecte. Les obres de la nova nau estan en marxa i es preveu que finalitzin el primer trimestre del 2023.

Dimecres 8 de juny va tenir lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del que serà el nou magatzem-licoristes d’Indústria Tècnica Pecuària (ITPSA), que s’està construint al Polígon Industrial de Valls. La Cambra de Comerç de Valls va poder participar de l’acte, simbòlic i emotiu, que va comptar amb la presència de la presidenta d’ITPSA, Montserrat Sabartés, el conseller delegat, Francesc Puchal i el gerent de l’empresa, Pau Brufau, acompanyats de membres de l’empresa, proveïdors i col·laboradors del projecte. Puchal va assenyalar que “l’actual projecte es dedicarà a emmagatzemar les matèries primeres i al producte acabat”. També ha destacat que el nou magatzem “tindrà quatre molls de càrrega i descàrrega”.

Les obres del nou edifici ja estan en marxa i les està executant l’empresa Calaf Constructora. Es preveu que els treballs finalitzin el primer trimestre del 2023. El nou magatzem logístic es troba al carrer licoristes 38-40 i comptarà amb un solar de 3.800 m²  i una superfície construïda de 1.710 m².

Amb aquestes noves instal·lacions Itpsa ampliarà les actuals dependències que l’empresa té al Polígon Industrial de Valls, al carrer artesans 61 i 68.

Sobre ITPSA

Industrial Tècnica Pecuària S.A. (ITPSA) fundada l’any 1968, és una empresa líder en la fabricació de suplements per alimentació animal i humana. ITPSA té una voluntat de no només comercialitzar els seus productes, sinó d’oferir als seus clients un ampli servei d’assessorament tècnic en el sector de la nutrició i alimentació.

Centrats en el món dels productes naturals i fisiològics, i pensats per ajudar l’animal en els seus processos productius, s’han assolit acords comercials amb altres empreses líders en el sector, per distribuir i comercialitzar productes d’indubtable i comprovada eficàcia nutricional. ITPSA ha desenvolupat una intensa tasca d’internacionalització de les seves activitats, aconseguint nivells importants en vendes (superiors al 80% de la nostra facturació total) i reconeixement tècnic, fiabilitat del seu servei i qualitat dels seus  productes, en més de 60 països del món, amb 10 filials pròpies.

 

També et pot interessar